Höstmötet
Valberedning
Valberedningen består av representanter för vardera årskurserna ett, två, tre och fyra, samt en från godtycklig årskurs. Vår uppgift är att nominera kandidater till de poster som ska tillsättas på de tre sektionsmötena. Inför varje sektionsmöte sker därför en ansökningsprocess som valberedningen ansvarar för, och där alla som har sökt eller blivit nominerade blir erbjudna att komma på intervju.Valberedningens arbete är otroligt givande och ger en bred insikt i hela intervjuprocessen samt sektionens alla olika utskott och funktioner. Utöver roliga möten och diskussioner internt med valberedningen träffar man förstås otroligt många sektionsmedlemmar och får testa på hur det känns att sitta på andra sidan intervjubordet. Det är något man verkligen tar med sig och som blir värdefullt inför framtida arbetsintervjuer.
Valberedningen är något för dig som:
- Gillar att träffa nya människor
- Är intresserad av sektionen och vill föra den framåt
- Är ansvarsfull och förtroendeingivande
Vid frågor och funderingar nås hela valberedningen på
kontakt.valberedning@ysektionen.se
Fadderikommendör
Som Fadderikommendör ansvarar du för hela fadderiet, som i sin tur ansvarar för Y-sektionens del av mottagningen. Du sitter även med i kansliet. Fadderikommendör är något för dig som:
- Har god insikt i mottagningen i allmänhet, och YF's arbete i synnerhet
- Är strukturerad och ordningssam
- Har förmågan att fixa extra timmar på dygnet
Vid frågor och funderingar, kontakta Daniel Goderik, Fadderikommendör 22/23, på:
kommendor@yfadderiet.se
LINK-dagarna
Projektledare för LINK
Som projektledare har du tillsammans med vice projektledare/kassör det övergripande ansvaret för att planera och genomföra LINK-dagarna. LINK-dagarna består av två veckors event, vilket mynnar ut i en mässa och en storslagen bankett. LINK-dagarna anordnas tillsammans med D-sektionen men i kommittén sitter ca 27 studenter från flera olika program, fakulteter och årskurser, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att knyta kontakter. 2021 hölls mässan digitalt men förhoppningen är att den under 2022 ska kunna hållas fysisk.
Kommittén har tidigare bestått av sex grupper - en ledningsgrupp, en IT-grupp, en marknadsföringsgrupp, en mässgrupp, en företagsgrupp och en eventgrupp. Ditt jobb är att, tillsammans med vice/kassören rekrytera kommittén och sedan leda den i arbetet fram till mässan. I rollen ingår allt från rekrytering och projektledning till näringslivskontakt, och det finns goda möjligheter att knyta kontakter inför framtiden. Som projektledare får man stor inblick i alla delar av projektet. Inom LINK finns det stora chanser för förbättringar och möjlighet att få testa sina idéer. Då LINK tillhör både Y- och D-sektionen kommer du sitta med i båda sektionernas kanslier.
Vid frågor eller funderingar kan du kontakta Ludvig Nyberg, Projektledare 22/23 på projektledare@linkdagarna.se
Vill du veta mer om LINK kan du kika på vår hemsida: http://www.linkdagarna.se
Vice Projektledare/Kassör för LINK
Som vice projektledare/kassör för LINK-dagarna ansvarar du tillsammans med projektledaren för genomförandet av LINK-dagarna. Du är också ytterst ekonomiskt ansvarig, vilket innebär ansvar över bland annat budgetering och bokföring.
Posten innebär mycket eget ansvar för de ekonomiska delarna, samt också mycket utrymme för egna idéer om hur man bäst bistår projektledaren i rollen som vice projektledare. Man sitter också som medlem i D-sektionens kansli.
Vid frågor - kontakta, Herink Rehn vice projektledare/kassör 22/23 på henrik.rehn@linkdagarna.se
Vill du veta mer om LINK kan du kika på vår hemsida: http://www.linkdagarna.se