Höstmötet

Valberedning

Valberedningen består av representanter för vardera årskurserna ett, två, tre och fyra, samt en från godtycklig årskurs. Vår uppgift är att nominera kandidater till de poster som ska tillsättas på de tre sektionsmötena. Inför varje sektionsmöte sker därför en ansökningsprocess som valberedningen ansvarar för, och där alla som har sökt eller blivit nominerade blir erbjudna att komma på intervju. 

Valberedningens arbete är otroligt givande och ger en bred insikt i hela intervjuprocessen samt sektionens alla olika utskott och funktioner. Utöver roliga möten och diskussioner internt med valberedningen träffar man förstås otroligt många sektionsmedlemmar och får testa på hur det känns att sitta på andra sidan intervjubordet. Det är något man verkligen tar med sig och som blir värdefullt inför framtida arbetsintervjuer.


Valberedningen är något för dig som:
  • Gillar att träffa nya människor
  • Är intresserad av sektionen och vill föra den framåt
  • Är ansvarsfull och förtroendeingivande

Vid frågor och funderingar nås hela valberedningen på 
kontakt.valberedning@ysektionen.se 


Fadderikommendör

Som Fadderikommendör ansvarar du för hela fadderiet, som i sin tur ansvarar för Y-sektionens del av mottagningen. Du sitter även med i kansliet. 

Fadderikommendör är något för dig som:
  • Har god insikt i mottagningen i allmänhet, och YF's arbete i synnerhet
  • Är strukturerad och ordningssam
  • Har förmågan att fixa extra timmar på dygnet

Vid frågor och funderingar, kontakta Christoffer MacAulay, Fadderikommendör 19/20, på:
kommendor@yfadderiet.se

Projektledare MED 10 år

Att vara projektledare är ett väldigt fritt uppdrag där man kan hitta på i princip vad som helst, endast ens fantasi sätter gränserna! Tidigare exempel har varit sittningar, kravall på flamman, alumnföreläsningar och liknande, men se inte exemplena som någon form av begränsning. De enda "måstena" är att man ska välja ut en grupp som man planerar och genomför någon form av festlighet med. Det ska helst ske någon gång under HT 2020 men exakt när det blir av är något som man bestämmer tillsammans med stYret.

Det finns inget krav att gå det programmet som har jubileum och man blir dessutom sektionsaktiv.

Projektledare MED 10 år är något för dig som:
  • Är driven och taggad
  • Är idérik

Vid frågor och funderingar, kontakta Valberedningen på: 
kontakt.valberedning@ysektionen.se

Senast ändrad: 3 maj 2020 23:32 av Tyra.