Företag

Att synas i vår universitetsmiljö är ett utmärkt sätt att marknadsföra ert företag mot våra studenter. Det här är första steget mot ett samarbete med oss!

Marknadsföring

Är du intresserad av att marknadsföra ett evenemang, exjobb eller jobb är du varmt välkommen att kontakta vår näringslivsansvarige, Algot Walfridsson, via naru.ordforande@ysektionen.se.

Näringslivsutskottet

Y-sektionens näringslivsutskott upprättar och förvaltar kontakter mellan näringsliv och studenter. Vi visar vägen till Y-, Yi-, µ- samt x-studenterna och med vår hjälp kan ni visa dem hur bra det är att arbeta på just ert företag. Vi har utarbetat en handfull olika samarbetskoncept, men vi förverkligar och välkomnar även helt nya idéer. Är du intresserad av att inleda ett samarbete med sektionen kan du kontakta vår näringslivsansvarige, Algot Walfridsson, via naru.ordforande@ysektionen.se.

Y-sektionens sexmästeri

Y6 arrangerar fester för hela universitetet. I samband med Y6:s evenemang finns flera möjligheter till exponering av ert företag för såväl Y-teknologerna som hela universitetet. Kontakta spons@ysex.se.

Y-sektionens Fadderi

I augusti arrangerar Y-Fadderiet mottagningen för de nya studenterna på Y-sektionen. YF ger er möjlighet till direkt exponering mot de nyantagna studenterna, via introduktionsvandringar, annonsplatser och flertalet andra event. Kontakta yfspons@ysektionen.se.

Damföreningen Yvette

Via Yvette kan ni välja att rikta er till de kvinnliga och icke-binära sektionsmedlemmarna. Yvettes stora fester ger annars möjlighet till ett bredare samarbete. Kontakta yvette@ysektionen.se.


Senast ändrad: 15 april 2024 19:38 av Axel.
Öppnad av 5367 användare sedan 25 maj 2022.