Marknadsföringsutskottet

Marknadsföringsutskottet, MafU, ansvarar för att marknadsföra Y-sektionen och dess olika program. Det gör vi bland annat genom att representera sektionen på olika mässor i närheten av Linköping. För att se till att möjliga nya studenter har all den information de behöver har MafU även hand om att uppdatera delen Ny student på Y-sektionens hemsida.

Event
MafU anordnar också ett fåtal event som EDPY och YMP. EDPY (En dag på Y) innebär att gymnasieelever får komma hit till universitetet för en dag fylld med aktiviteter för att lära sig lite kort om hur det är att leva som student i Linköping och plugga på Y. YMP (Y-sektionens mentorskapsprogram) är istället ett event riktat till de som pluggar Y för att främja sammanhållningen i sektionen. Man blir tilldelad en grupp blandat med nya och mndre nya studenter där meningen är att hitta på saker att göra tillsammans för att vinna YMP-tävlingen. Det är även tre träffar inplanerade av oss i MafU där grupperna tävlar mot varandra.

Hemmissionering
En annan stor del av MafUs arbete är att annordna hemmissionering. Under varje år vill MafU och LiU ha hjälp av sektionens medlemmar med hemmissionering. Att hemmissionera innebär att man besöker sin gamla gymnasieskola och håller en kort presentation om hur det är att studera i Linköping. Som tack får man resan hem och tillbaka betald av universitetet och man får även ett tack från MafU i form av ett presentkort på 500kr. Här finns mer information om hur man gör för att hemmissionera.


Om man har några frågor eller funderingar kring MafU kan man alltid hugga tag i mig om man ser mig eller höra av sig på telefon eller mejl.

Patrik Modorato
Ordförande Marknadsföringsutskottet 23/24
ordforande@mafu.ysektionen.se
072-721 01 05


Senast ändrad: 1 september 2023 13:36 av Patrik.
Öppnad av 1087 användare sedan 25 maj 2022.