Marknadsföringsutskottet

Marknadsföringsutskottet, MafU, ansvarar för att marknadsföra Y-sektionen och dess olika program. Det gör vi bland annat genom att representa sektionen på olika mässor i närheten av Linköping, för att locka nya studenter till Y-sektionens utbildningar. För att se till att möjliga nya studenter har all den information de behöver har MafU även hand om att uppdatera delen Ny student på Y-sektionens hemsida. 

En annan stor del av MafUs arbete är att annordna hemmissionering. Under varje år vill MafU ha hjälp av sektionens medlemmar med hemmissionering. Att hemmissionera innebär att man besöker sin gamla gymnasieskola och håller en kort presentation om hur det är att studera i Linköping. Som tack får man resan hem och tillbaka betald av universitetet och man får även ett tack från MafU i form av ett presentkort på 500kr. Här finns mer information om hur man gör för att hemmissionera.

Om man har några frågor eller funderingar kring MafU kan man alltid hugga tag i mig om man ser mig eller höra av sig på telefon eller mail.

Viktor Bergkvist
Ordförande Marknadsföringsutskottet 2022/2023
ordforande@mafu.ysektionen.se
0737740047


Senast ändrad: 7 september 2022 09:40 av Viktor.
Öppnad av 390 användare.