Y6Varje sektion på Universitetet har ett festeri som har som uppgift att förgylla studietiden för sina medstundenter. Detta sker främst genom att arrangera olika event under året, så som sittningar, tävlingshelger och en och annan kravall (krav-på-overall) för att främja studienyttjan.

Y6 är Y-sektionens sexmästeri och består av 13 härligt glada studenter i solrosgula stassar. Under året har vi som uppgift att arrangera de mest grandiosa festerna (både stora som små) för både sektionen och övriga studenter på universitetet.

Våra arrangemang som du absolut inte får missa:

VSR: Y6 största evenemang är Valla Saucer Rennen (VSR). Det infaller tidigt i februari varje år och består av en fartfylld tävlingshelg där vinnaren kan titulera sig som norra Europas bästa parallellsauceråkare. VSR lockar studenter ifrån hela Sverige som deltar med sina hemsnickrade saucrar.

TK: Ladda ur, ladda om och dansa bort din tentaångest! TK (TentaKravallen) är årets första kravall och sätter därmed ribban för resten av årets fester.

Hic Haec Hoc: ...

Yulbordet: Strax innan alla far hem på lite julledighet så ser Y6 till att fixa ett riktigt fint julbord till sektionens medlemmar. Kom, det blir gott!

Vill ni veta mer om oss och våra grandiosa evenemang?
Klicka då in på vår hemsida: ysex.se.

Puss och Kram
Y6 23/24


PS. Snart är det VSR...!


Senast ändrad: 16 oktober 2023 21:12 av Ida.
Öppnad av 1826 användare sedan 25 maj 2022.