Informationsutskottet

Informationsutskottet ser till att Y-sektionens alla medlemmar håller sig uppdaterade på vad som händer främst inom sektionen men även annat relaterat. Varje söndag sänds ett nyhetsbrev ut om vad som händer den kommande veckan. Vill du ha med något i nyhetsbrevet? Skicka det till info@ysektionen.se innan söndag klockan 18 så ser jag till så det kommer med.

Informationsutskottet består även av Fotogruppen och Nattredax. Fotogruppen består av några fotoglada personer som bland annat hjälper till med att fota sektionens event. På hösten tas foton på alla klasser och sektionsaktiva till Y-sektionens eminenta fotokatalog. Nattredax skriver Y-organet (Y-sektionens bidrag till LiTHanian) som publiceras fem gånger om året i LinTeks kårtidning LiTHanian och på Y-sektionens hemsida. Klicka in dig på Student -> Nattredax för att se vad som skrivits innan.  

Behöver du en fotograf till ett Y-event eller annat kul? Tveka inte att klicka dig vidare till fotogruppens sida, Informationsutskottet ->Fotogruppen.

Har du en fundering eller fråga om sektionen så är det bara att kontakta mig på valfritt sätt!

Cornelia Calota
Informationsansvarig 23/24
info@ysektionen.se
073 - 756 32 99

 


Senast ändrad: 9 augusti 2023 19:11 av Cornelia.
Öppnad av 1032 användare.