2 oktober 2022 22:34 av Adrian

Glöm inte att gilla fotogruppen på Facebook och följa @fotogruppen_y på Instagram!Credit: Benjamin Pettersson, Y-sektionens fotogrupp.

Läs mer


IT-Bolaget Per & Per utvecklar skogsverktyg i världsklass. Mobila IT-lösningar som bidrar till att göra det kul att jobba i skogsbranschen. Att arbetet går snabbt och att det blir lättare att göra rätt, är minst lika viktigt.

Under de senaste 10 åren har vi jobbat i frontlinjen med att introducera nya sätt att arbeta med smarta mobiler, läsplattor och drönare i det dagliga arbetet. Bland våra kunder finns flera av de största skogsorganisationerna i Sverige och Norge.
De största utmaningarna …

Läs mer
29 september 2022 12:17 av Adrian

Vi på Toyota Material Handling bjuder in till lunchföreläsning den 6/10!

Här kommer Sanna och Robert att berätta lite om de olika vägarna in på Toyota och hur det är att arbeta som mjukvaruutvecklare på företaget. Lunchföreläsningen avslutas med ett kul quiz där ni kan vinna fina priser.
 
Anmälan sker på hemsidan senast den 3/10 kl 12:00: https://ysektionen.se/kalender/576/
De 100 första som anmäler sig får mat!

Välkomna!

Läs mer
25 september 2022 21:57 av Adrian

Glöm inte att gilla Y-sektionens fotogrupp på Facebook! Nu har Fotogruppen också startat en Instagram-sida, så gå in och följ den också @fotogruppen_y.


Credit: Emil Ala-Kulju, Y-sektionens fotogrupp.

Läs mer
20 september 2022 15:23 av Carl

Hej alla studenter, nya som gamla!

Detta kommer bli ett långt inlägg, så gör er redo, luta er tillbaka och ta del av denna bladvändare. Vi kommer här beröra det nya fysikupplägget, omtentor för utgående kurser och programplanen för TMA.

Som ni kanske märkt sker det en del förändringar inom den ganska snara framtiden, något som kan skapa en del frågor och funderingar har vi i SNY förstått. För att reda ut dessa måste vi såklart göra en …

Läs mer
18 september 2022 22:25 av Adrian

Hej! 

Är du nyfiken på hur företag jobbar med hållbarhet och ansvarstagande? Vill du besöka hållbarhetsavdelningar och prata med hållbarhetschefer?

Sustainergies Academy är en serie interaktiva studiebesök under hösten 2022. Det är öppet för alla studieinriktningar och helt kostnadsfritt. Låter det intressant? Läs mer och skicka din ansökan senast 27:e september på www.sustainergies.se/academy 

Läs mer
18 september 2022 22:20 av Adrian

Tycker du att det är kul att hjälpa andra? Har du ett intresse för matematik? aHead Mattecoachning är en ideell förening som coachar gymnasiestudenter i matematik.

Varför ska du söka till aHead Mattecoachning?

  • Gratis coachluncher varannan fredag
  • Gratis fika i aRoom
  • Du blir en del av ett härligt gäng LiU-studenter från alla möjliga program
  • Sittningar och andra roliga evenemang varje termin
  • Möjligheten att träna upp din pedagogik och kommunikativa förmåga
  • Bra för CV:t!
Hur går det till, och vem söker …

Läs mer
18 september 2022 22:09 av Adrian

Var hälsade Y:are,

För er världsvana, och som vet var ForkY finns (psst..precis innan baljan) kanske ni har märkt något annorlunda med sektionsrummet? Det har blivit ännu finare! Nu sitter monumentet för Y-sektionens 50-årsjubileum uppe. Vi vill än en gång tacka alla som deltog och tillsammans bidrog till att det blev två fantastiska veckor vi sent kommer att glömma!

Stora kramar,
Y50

Läs mer
18 september 2022 22:03 av Adrian

Glöm inte att gilla Y-sektionens fotogrupp på Facebook!


Credit: Benjamin Pettersson, Y-sektionens fotogrupp.

Läs mer