24 maj 2023 20:12 av Rasmus

Hej allesammans!

Sommaren ligger alldeles runt hörnet, men dessförinnan kommer tenta-p. För att hjälpa er på traven gör vi i SNY ett sista ryck och ordnar pluggstugor under vecka 22. Kika förbi om ni behöver någonstans att sitta, lugn och ro, gött plugghäng eller kaffe och fika!

Måndag: 
S2 (tyst) och S3 (häng och fika)
Tisdag:
R26 (enbart häng och fika)
Onsdag-fredag:
S2 (tyst) och S3 (häng och fika)

Välkomna!
Facebook-event

22 maj 2023 03:02 av Adrian

Glöm inte att gilla fotogruppen på Facebook och följa @fotogruppen_y på Instagram!Credit: Benjamin Pettersson, Y-sektionens fotogrupp.

15 maj 2023 18:12 av Cornelia

Hej alla Y-are, nya som gamla!

Efter dundersuccén där vi i inledde terminen med en Alumnpub tänker vi att självklart ska terminen också avslutas med en alumnpub! Denna gång kommer puben att vara i samarbete med [HG] och lillördagspuben, så se till att dyka upp där den 17/5. Ett ypperligt tillfälle att hänga och käka. Alla kårmedlemmar får dessutom 20% rabatt. Passa på att ta reda på vad som hänt på Y sedan du tog din examen. Eller bara njut …

15 maj 2023 12:33 av Adrian

Glöm inte att gilla fotogruppen på Facebook och följa @fotogruppen_y på Instagram!Credit: Benjamin Pettersson, Y-sektionens fotogrupp.

—THIS TEXT CAN BE FOUND IN ENGLISH BELOW—


Vi i LinTeks valnämnd vill informera dig om att du kan kandidera till Kårfullmäktige (FuM) i LinTek. Om du nominerar någon du tror skulle uppskatta att sitta med i kårfullmäktige kan du vara med i utlottningen av tio st presentkort på ICA á 500kr. 


Kårfullmäktige (FuM) består av 27 ledamöter som sitter på ett års mandat och man blir invald av LinTeks medlemmar. För att sitta i kårfullmäktige måste man vara medlem …

7 maj 2023 22:02 av Adrian

Glöm inte att gilla fotogruppen på Facebook och följa @fotogruppen_y på Instagram!Credit: Benjamin Pettersson, Y-sektionens fotogrupp.


Varför patentingenjör?


Letar du efter ett framtidsyrke? Då föreslår vi framtidens teknik. Patent- och registreringsverket (PRV) är myndigheten för immaterialrätt. Här jobbar vi bland annat med teknik i framkant och innovationer för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft.

Som patentingenjör är det du som allra först får se vad Sveriges uppfinnare, företag och forskare arbetar med. Innovationer är ofta starkt förknippade med en patentansökan. När du handlägger en ansökan är det morgondagens teknik du har framför dig. Du får dessutom …

3 maj 2023 20:41 av Rasmus


Hej allesammans! Det har blivit dags för oss i SNY att göra årets sista kraftansträngning: utvärdering av kurserna i VT2. Hoppas att ni vill hjälpa oss med det! Missa inte chansen att utvärdera med era klasser, se schemat i facebookeventet! Som vanligt kommer det under utvärderingstillfällena att bjudas på fika, och precis som sist extra gott sådant! 

Eftersom vi den här gången utvärderar kurserna innan de är riktigt avslutade kommer vi i efterhand att skicka ut ett formulär där …

16 april 2023 21:16 av Adrian

Glöm inte att gilla fotogruppen på Facebook och följa @fotogruppen_y på Instagram!Credit: Emil Ala-Kulju, Y-sektionens fotogrupp.

16 april 2023 20:25 av Cornelia
Ute skiner solen, vårblommorna börjar kika fram och träden får knopp. Alldeles nyss hade Y-sektionen sitt vårmöte och utskotten har fått sina ordförande till nästa år. Dessa ordförande känner sig lite ensamma just nu och det betyder såklart att sökperioden för nästa verksamhetsår är här!

Engagemang inom ett utskott är inte bara jättekul, det ger dig minnen för livet, nya kontakter och är dessutom något som ser snyggt ut på CV:t. Att välja vilket/vilka utskott man vill söka är inte …