27 maj 2019 12:44 av Sven

Efter tentastatistikens intåg i Studentportalen förra veckan jobbar webbgruppen nu med LiU-IT för att kunna uppdatera och driva vidare statistiken här på hemsidan!

Lycka till i Tenta-P!
Sven Engström, Webmaster

11 maj 2019 22:15 av Raamen

Hej kära Yare!

Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba på Epiroc och utveckla stora gula maskiner till gruvindustrin?!

Följ med Xamera på utflykt till Epiroc tisdagen den 21:e maj. Du kommer få prova att köra gruvmaskin, få veta mer om Epiroc och se hur det är att jobba där. Självklart får du fika, lunch och goodiebag också!

Denna utflykt passar dig som tar examen i år, har pluggat tekniskt på universitetet och vill jobba med mjukvaruutveckling. …

5 maj 2019 11:25 av Gustav

Nu har både påsk och omtenta-p passerat och återigen har det kanske blivit lite väl mycket godisätande och stillasittande under tiden. Men oroa er inte! Nu slår vi i AktU till igen med ett evenemang där man minst sagt får röra på sig och dessutom släcka törsten med en alldeles speciell egenbryggd dryck. Lördagen den 11:e maj är det nämligen dags för fulvinsbrännboll!!

Vi kommer att vara vid Ryds Motionscentrum fr.o.m 15:00-17:00 så det är bara att dyka upp direkt …

4 maj 2019 16:41 av Celine

Desto mer våren börjar värma oss och sommaren närmar sig, desto mer blir man ju sugen på att grilla, inte sant? Därför vill vi i AlumnY bjuda in alla alumner och studenter till en riktigt trevlig grillkväll! Det kommer att bjudas på mat och dricka och är man taggad så kan det även sparkas lite boll och spelas kubb. Kom det blir kul och ta med alla Y-are du känner!

Datum: 13/5
Tid: 17.30 - 21.00
Plats: M-grillen, nedanför C-huset …

4 maj 2019 16:30 av Celine

Hej på er!
Imorgon, måndag 6/5, är det dags för Stockholmspub. Så särskilt till er som håller till där i krokarna, kom till Scandic Malmen, 17.30 för trevligt häng med gamla Y:are!

//AlumnY

4 maj 2019 13:52 av Emily

Har du världsrekord i Mario Kart? Krossar du dina vänner i Fia med knuff? Har du klarat av alla nivåer i Candy Crush?

Då kanske du och dina vänner vinner årets upplaga av STILETTRACET! Donna, EMMA,
Systerskapet, Tingeling och Yvette bjuder in er till ett event ni sent kommer att glömma! Med spel i fokus så samlas vi i år den 17 maj för att springa i vår fantastiska hinderbana.

Lagsläpp kommer att ske kl. 12.15 den 10 maj i …

2 maj 2019 22:08 av Tiger

Veoneer grillkväll

Välkomna på Grillkväll med Veoneer!

Som huvudsponsor för Y-sektionen bjuder Veoneer in till en kväll på vårt kontor. En avslappnad kväll med grillning, trekamp och en möjlighet att prata med några av våra exjobbare och utvecklare om hur det är att jobba på Veoneer och även vilka vägar in som finns. Självklart kommer vi att dema hur våra system fungerar i bilar på plats!

Veoneer är ett av de världsledande företagen inom aktiva säkerhetssystem och avancerade förarassistanssystem (ADAS) för fordonsbranschen, …

25 april 2019 09:40 av Cornelia

Vill du ha någonting extra att se fram emot i höst? Ta möjligheten att söka till LARM-kommittén 2020! Ansökan stänger nu på söndag 28/4.

Som en del av LARM-kommittén är du med från start och genomför ett av campus största projekt. Ett oförglömligt år med möjligheten att knyta kontakter både med studenter från andra utbildningar men också med företagsrepresentanter.  Det blir en höst full med aktiviteter, nya möten och en möjlighet att bidra med någonting positivt till alla studenter vid …

11 april 2019 17:58 av Cornelia

Gör det bästa av din universitetstid! Att sitta med i ett utskott kan ge dig minnen för livet, en massa nya kontakter och ett riktigt lärorikt år som dessutom är en bra merit på CV:t. Funderar du på vilket utskott som skulle kunna passa dig är det en bra idé att gå på infolunchen den 16e april, se event här: https://www.facebook.com/events/631327737279544/

Sista ansökningsdag är den 21a april kl. 23.59. Intervjuer sker löpande så sök redan idag!
Ansöknings- och nomineringsformulär: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNXWwVUpyc0UwS-9riwvQ0kqvwG0NFvsKpydmTxTjTvfJtcg/viewform …

8 april 2019 19:04 av Erica

ALLA Y:are, se hit!

Var det längesen du åt en riktigt god frukost? Eller saknar du motivationen nu i slutet av terminen? Oavsett vad så har vi det perfekta eventet för dig! 

Fredagen den 3 maj bjuder vi i Yvette in till en mysig frukost där du kommer att få lyssna på 3 inspirerande kvinnor som kommer att berätta om sina karriärsval. Vi kommer att publicera ett schema med alla talare i eventet på Facebook inom en snar framtid. Detta …