10 januari 2019 10:34 av Emily

Bästa brYdar! 

Nu är det mindre än en månad kvar till årets roligaste damsittning - Masquerade Ball 2019, som vi anordnar tillsammans med Donna & TingeLing! Om ni inte redan gjort det så är det hög tid att boka in 2 februari i era kalendrar för detta vill ni verkligen inte missa! 🎭
Klockan 18.00 slår vi upp dörrarna på KK för denna fantastiska kväll. I biljettpriset ingår en trerättersmiddag med dryck (rött/vitt vin, öl/cider eller alkoholfritt) samt ett ...

Läs mer

Hallå alla goa & glada Y-are! 

Efter några månaders arbete och planering så är det äntligen dags presentera årets AMO-projekt!

“Hjälp, min vän är...” är ett projekt där flera sektioners arbetsmiljöombud vill belysa olika områden inom psykisk hälsa och ohälsa genom workshops.

Workshopparna kommer att äga rum under torsdag lunchtid och lunch kommer att erbjudas gratis till dom som anmäler sig först! Det kommer främst vara gästföreläsare på plats som kommer behandla områden såsom stress, depression, ångest, självmord, ätstörningar, missbruk ...

Läs mer
8 december 2018 22:44 av Alfred

Hej alla kära Y:are!

Glöm inte att vi på FOI har massor med examensarbeten inom
· Robust Radiokommunikation
· Störning av radio och radar
· IT-säkerhet
· Sensorsystem
där ni får använda era färdigheter inom Signalbehandling, AI och Deep Learning.

Ett exjobb på FOI ger dig möjlighet att få nya perspektiv på frågor och få en inblick i den senaste forskningen inom ditt ämnesområde. Sist men inte minst får vi möjlighet att lära känna varandra bättre!

Verksamheten på FOI drivs i cirka 300 ...

Läs mer
5 december 2018 09:56 av Martin

Hej!

Vi tar gärna in era åsikter kring vilka veckodagar framtida sektionsmöten bör ligga på. Svara gärna på detta formulär senast på söndag: https://goo.gl/forms/iQTC8pg5eLMAHzCr2

Hälsningar styrelsen 18/19

Läs mer
2 december 2018 13:45 av Gustav

När adventsmYset är slut och man inte vill lämna campus riktigt än är det tur att AktU och Yvette bjuder in till filmkväll!

Spektaklet kommer äga rum i C3 och det kommer finnas både snacks och dricka på plats!

Filmen som visas under kvällen bestäms genom röstning nedan - se till att den film som just du vill se vinner! Röstningen kommer pågå till midnatt den 5:e december.

Allmänt:
Vad: Filmkväll
När: 6:e december 18:15 - 22:00
Var ...

Läs mer
2 december 2018 13:44 av Gustav

Nu är det advent och vi första ljuset tänt 
Förhoppningsvis har AktU inte bränt
Det som vi baka
Så kom och smaka på vår pepperkaka
När ni ej plugget orkar göra som ni skulle
Kom och smaka på vår lussebulle
När tankarna står stilla av matematisk analys
Kom på AktUs adventsmYs!

Om du har en tråkig torsdag ta och sväng förbi och mys lite med hembakta lussebullar, pepparkakor och lite värmande glögg! 


---Allmän information---
Datum: Torsdag den 6 dec 
Tid ...

Läs mer
1 december 2018 18:35 av Cornelia

LiU iGEM är en studentförening, där varje år ett projektlag sammanställs för att tillsammans genomföra ett forskningsprojekt med fokus på syntetisk biologi! Detta projekt kommer sedan bli ett bidrag i tävlingen iGEM, som är världens största tävling inom just syntetisk biologi och går av stapeln i Boston under hösten. Inför år 2019:s lag försöker vi expandera för att inkludera alltfler studenter med olika bakgrund, erfarenheter och kunskaper. Därför vill vi i år ha med just dig! 

Projektet består av ...

Läs mer
30 november 2018 11:25 av Alice

Nåja, vad är väl ett Yulbord i Collo? De kan ju va fruktansvärt långtråkigt och dötrist åh tråkig åh alldeles, alldeles underbart!

Den första snön har fallit, det spelas julmusik på radion och cykelväxlar fryser till is. För att ge er extra julstämning bjuder vi i Y6 traditionsenligt in till Yulbord den 10/12 i Collo, en kväll i riktig Yulanda med Y:are från hela sektionen. 
Det bjuds på ett fantastiskt Yulbord med allt från sill till lussebullar, och ...

Läs mer
25 november 2018 15:59 av Gustav

Vintern och kylan börjar närma sig och vad passar då inte bättre än att värma sig inomhus och spela brädspel? På måndag den 26:e november är det dags för brädspelskväll och alla brädspelssugna är varmt välkomna!

Under brädspelskvällarna spelas en massa roliga brädspel, och oavsett om du spelat mycket innan eller inte så är du varmt välkommen! Det kommer finnas diverse brädspel på plats att låna, men du kan också ta med ett eget brädspel om det är något ...

Läs mer
25 november 2018 15:57 av Gustav

Hör upp alla träningssugna Y-are! Efter senaste succé har det äntligen blivit dags för ännu en sportkväll med AktU!

Blev det kanske lite väl mycket snacks under tenta-p eller tycker du bara att det är allmänt kul med sport? Då är du varmt välkommen till gympasalen på Vallastadens skola den 30:e november kl 18:00 för att sporta med oss.

Den här gången kör vi basket, innebandy och badminton. Kul va?

Allmänt:
Datum: Fredag 30/11
Tid: 18:00 ...

Läs mer