27 september 2021 00:08 av Hugo


Credit: Emma Ackelman, Y-sektionens Fotogrupp

Läs mer
23 september 2021 09:44 av Frida

Hej alla tjejer på Y!
Årets första damsittning är precis runt hörnet! Yvette slår på stort och anordnar den traditionsenliga finsittningen Musselmiddagen den 7:e oktober. Årets tema är 'Under the Sea' och bara er fantasi sätter gränser för hur ni vill dyka upp. Kvällen består av en trerätters middag, härligt sällskap, och underhållning som ni bara inte vill missa! Länk till eventet på facebook: https://fb.me/e/OIgZhRpr 

Biljettsläpp sker under lunchen onsdagen den 29:e september (se mer info på facebook).

Vi är …

Läs mer
20 september 2021 00:20 av Hugo


Credit: Emma Ackelman, Y-sektionens Fotogrupp

Läs mer

Är du klar med Linalgen och Envarre-ettan men har inte fått nog av en viss Axel Hultman? Läs då detta!

Lördagen den 20/11 kommer finalen i (gymnasie-) Skolornas matematiktävling att arrangeras här vid LiU. Jag [Axel Hultman] håller i arrangemanget. Det kommer att dyka upp cirka 25 finalister, vilka är gymnasister från hela landet. De flesta kommer på fredagen den 19/11.

Önskemål:
Det skulle behövas två-tre studenter som hjälper till att guida gymnasisterna. Mer specifikt är det följande uppgifter som …

Läs mer
18 september 2021 14:58 av Maja

Hej hopp!

Hur mår du efter nästan ett och ett halvt års distansundervisning? På onsdag 22 september bjuder LiU in till en informationsdag för att berätta om vilket stöd universitetet kan erbjuda när campusen öppnar upp igen. Länk till programmet kan du hitta här.

Läs mer
13 september 2021 08:00 av Adrian

Ojsch vad kul någonting är.Nu när dammet lagt sig efter Nolle-P och livet går till något som mer liknar en vanlig vardag vill vi ta tillfället och minnas tillbaka för att kunna utvärdera Nolle-P. Genom att utvärdera så ser vi till så att Linköpings mottagning fortsätter vara den bästa i Sverige!
Utvärderingen gör man i ett formulär som man hittar här (yfadderiet.se/utvardering), notera att det är olika formulär för ettan och faddrar.
Dessutom kanske det, fast troligtvis inte alls, hända roliga ting i …

Läs mer
13 september 2021 00:25 av Hugo


Credit: Madeleine Nilsson, Y-sektionens Fotogrupp

Läs mer
13 september 2021 00:08 av Hugo

Vi i kårerna är så glada att meddela att vaccineringen kommer till oss! Vi har länge kämpat för det här och nu har regionen bestämt sig för att erbjuda vaccinering på både Campus Valla i Linköping och på Campus Norrköping.

Tisdag 14/9 och 21/9 kl.15-18 kan du vaccinera dig på Campus Valla i Linköping och på Campus Norrköping. Det kommer vara drop-in tider. Det är helt enkelt bara att dyka upp under dagen och få din första eller andra dos. …

Läs mer
13 september 2021 00:04 av Hugo

Hej!

Är du nyfiken på hur företag jobbar med hållbarhet och ansvarstagande? Vill du besöka hållbarhetsavdelningar och prata med hållbarhetschefer? Sustainergies Academy är en serie interaktiva studiebesök under hösten 2021. Det är öppet för alla studieinriktningar och helt kostnadsfritt.

Låter det intressant? Läs mer och skicka din ansökan senast 29:e september på www.sustainergies.se/academy

Läs mer

Nu när utskottsmässan är över, har även första tillfället att beställa jubileumshoodies varit. Missade du möjligtvis att beställa? Fasa ej! Det kommer även att finns två uppsamlingstillfällen den 21:a september mellan 12-17 och den 28:e september mellan 12-19 i sal U14 i C-huset, då storlek även kan testas och beställningar kan läggas! Om man nu inte har möjlighet att närvara vid något av dessa tillfällen men ändå vill beställa en så finns det ett formulär att fylla i, länken här …

Läs mer