20 mars 2018 08:13 av Alexander
18 mars 2018 11:50 av Ida

Gillar du att laga mat, äta mat och träffa nya människor? Då är detta något för dig! Den 7:e april kommer vi i Yvette att anordna en cykelfest för alla grymma Y-tjejer!

Ni anmäler er i par, så hitta din kompis med de bästa matlagnings-skillsen ;). Ni blir tillsammans tilldelade antingen förrätt, huvudrätt eller efterrätt. Men just vad ni bjuder på bestämmer ni själva. Ni kommer dessutom att få ett bidrag för er mathandling. Under kvällen kommer ni att bjuda ...

Läs mer
17 mars 2018 11:24 av Jesper

Alla ölsugna personer titta hit!

Vare sig du kan mycket eller lite om öl så finns nu en chans att gå på ölprovning hos experterna på Villevalla. Provningen är en standardprovning som är grundläggande och täcker de flesta vanliga ölsorterna. Missa inte det här tillfället att få ta del av skönt häng, god öl och kunnig personal från Villevalla. Vad kan bli bättre?

Om man har betalat för en plats och sedan får oväntat förhinder så ska detta meddelas till ...

Läs mer

Våren närmar sig, tiden bara flyger och så vips så är det dags för ett nytt läsår. Precis som det kommer nya studenter till Y så kommer det också nya masterstudenter från hela världen för att studera på våra masterprogram.

För att vi ska kunna ta emot dem nya internationella masterstudenterna så behöver vi nu en projektledare från Y till Welcome Week där masterstudenterna blir mottagna.

Welcome Week samordnas med flera sektioner och söker nu dig som är sugen på ...

Läs mer
11 mars 2018 16:37 av Ida

Y-tjejer, läs detta!
Den 20:e mars vill vi tillsammans med Xamera bjuda in er till ett härligt Yogapass! En perfekt chans att få mjuka upp sin stela kropp efter allt tenta-pluggande. Efter yogan kommer det dessutom att bjudas på god mat från hälsofreak. Allt detta helt gratis!

Anmälan kommer att ske via ett anmälningsformulär som kommer att publiceras i facebook-eventet på onsdag 14 mars kl 13:15. Det finns ett begränsat antal platser, så vi rekommenderar att anmäla er ...

Läs mer

Vinnarna av vinterns kommentarstävling i Guiden är nu korade. Alla kommentarer gav en chans att vinna och fem biobiljetter har nu lottats ut. Vinnarna är Tommy Karlsson, Linus Johansson, Thomas Andersson, Marcus Wallin och Micaéla Karlsson!

I videon nedan presenteras priset vi i SNY har delat ut till en kommentar vi tyckt utmärkt sig lite extra. Ett presentkort på 200 kr på Hemköp går till Fredrik Nilsson som skrev följande kommentar om Industriell ekonomi, grundkurs:

“En kurs i grundläggande företagsekonomi ...

Läs mer
10 mars 2018 13:28 av Sven

När tenta-P nalkas tar Webbgruppen, i alla fall undetecknad, chansen att prokastinera plugget med lite programmering så nu är Guiden äntligen uppdaterad enligt senaste versionen av studieinfo!

Valet av master närmar sig för de som går tredje året så nu är det ett ypperligt tillfälle att läsa och skriva kommentarer på kurser ni kommer läsa eller redan har läst. Som vanligt finns SNY-kommentarer på de flesta kurser.

Lycka till med tentor och val!
Sven Engström, x-Webmaster

P.S. Sök webmaster!

Läs mer
8 mars 2018 12:24 av Micaéla

Under vårmötet (11 april) kommer en ny dumvästinnehavare att väljas.
Vet du någon som har gjort något dumt, kul eller konsitgt den sista tiden?
Nominera då denna till dumvästinnehavare på följande länk: https://goo.gl/forms/KOCpLOHgKsQxQQ2k1

Läs mer
8 mars 2018 12:16 av Micaéla

Det har äntligen blivit dags för Y-sektionens vårmöte!!

Under vårmötet väljer vi följande förtroendeposter:
- Masterledamot
- Kassör/vice projektledare för LINK
- Revisorer
- Revisorssuppleant
- Näringslivsansvarig
- Alumniansvarig
- Intendent
- Marknadsföringsansvarig
- Internationellt ansvarig
- Webmaster
- Pubansvarig
- Aktivitetsansvarig
- Yvetteordförande
- Projektledare Y-bandet

Finns det något i sektionens verksamhet som du tycker borde förändras?
Då kan du skriva ner en motion och skicka den till styrelsen@ysektionen.se . Skicka in din motion innan motionsstopp, som inträffar den 1 april 2018.
Motionsmall finns på: https://ysektionen.se/sektionen/sektionsdokument/paverka ...

Läs mer
4 mars 2018 19:09 av Ida

Alla Y:are!
På torsdag 8 mars är det internationella kvinnodagen och det vill vi i Yvette såklart uppmärksamma! Vi vill därför bjuda in alla Y:are, tjejer som killar, till en bättre start på Tenta-P. Vi kommer nämligen att ha en pluggstuga i sal R43 kl 8-17 den 8 mars. Där kommer vi att bjuda på kaffe, lättare mellanmål, hembakat fika och såklart en plats att plugga på. Perfekt att ha någonstans att sitta när platserna inte räcker till ...

Läs mer