15 oktober 2019 13:44 av Elin

När tenta-p närmar sig kommer SNY till undsättning för att lysa upp vägen i höstmörkret. Y-aren behöver plugga, och hela Campus är belägrat ner till minsta lilla bås, soffa och grupprum.

För att råda bot på detta problem har vi i studienämnden lösningen i form av en favorit i repris! Årets pluggstuga är större och bättre än någonsin tidigare, med 2 salar bokade under hela veckan. S25 och S27 står öppna för kunskapstörstande Y-are så länge C-huset är det, utom …

Läs mer
9 oktober 2019 11:15 av Thomas

Fredagen den 6/12 vill det Mastodontlika Y-Fadderiet att alla Nollan (Ettan) och faddrar INTE bokar in något annat. Det kommer kanske, möjligtvis, men troligen inte alls att hända något kul då.

Läs mer
8 oktober 2019 12:49 av Amanda

Snart är det dags för fotografering till Y-sektionens fotokatalog 19/20! Fotokatalogen är en katalog som kommer ut varje läsår med bilder på Y-sektionens klasser och utskott för det läsåret. Tidigare har katalogen gjort av Y-sektionens Fotogrupp och YF-KuKarna (Klipp & Klistra) men sedan förra året ligger nu denna ärade uppgift helt på Fotogruppen.
För att detta inte ska bli ännu en tråkig katalog i stil med grundskolan och gymnasiet och för att alla som är med i katalogen ska …

Läs mer
7 oktober 2019 09:11 av Adrian

Ericsson Connect Awards 2020 applicationTa chansen och sök till Ericcson Connect Awards 2020. Det perfekta sättet att få in en fot på Ericsson och även möjlighet till sommarjobb!
Sök sök sök fram tills den 5:e november !
-- >Länk till Facebook-inlägg < --

Läs mer
6 oktober 2019 20:12 av Carl

Snart är det dags!
I november månad, i gränslandet mellan höstens ruskiga regnoväder och vinterns frost som kyler ned våra fönsterkarmar, kommer Y-sektionens höstmöte att ta plats. På höstmötet får ni medlemmar chans att påverka och få era röster hörda. Länk till anmälan höstmötet.

Finns det något i sektionens verksamhet som du tycker borde förändras?
Då kan du skriva ner en motion och skicka den till styrelsen@ysektionen.se. Skicka in din motion innan motionsstopp, som inträffar den 1:a …

Läs mer

Exjobb på Toyota, härliga kollegor och ny teknik

Vill du göra ditt exjobb på ett företag med trevliga kollegor och bra stämning? Vi på Toyota erbjuder nu 16 nytänkande exjobb med spännande teknik. Som exjobbare på Toyota blir du en del av vår gemenskap och du får lära känna våra chefer och medarbetare samtidigt som du klurar på den tekniska utmaningen. Annonserna hittar du på https://jobs.toyota-forklifts.eu/sv-SE/search. Ansökan stänger 27 oktober.

 

Läs mer

Ta chansen att söka värd till LINK 2019!
Förutom värdefulla kontakter och en bra erfarenhet får alla värdar en kick off, ryggsäck, schysst värdpresent och bankett!


De värdar vi söker är följande:


Företagsvärd
Logistiksvärd
Informationsvärd
Fotovärd

Ansök via länken: https://forms.gle/9ucCqFkbKn9XmqTw5

Ansökan stänger 14 oktober


Mer information finns på följande Facebook event:
https://www.facebook.com/ events/2275257162785644/

Läs mer
4 oktober 2019 17:44 av Gustav

Hej alla Y-are och MED-are!

Har du kommit till den tid i din utbildning då du börjat fundera på vad som finns efter examen? Hur kommer arbetsmarknaden se ut och vad är det bästa man kan göra för att lyckas på arbetsmarknaden? Dessa frågor kan vara svåra för en student att själv hitta svar på. Men frukta ej, AlumnYs mentorskapsprogram är gjord för precis sådana frågor.

Mentorskapsprogrammet är ett program där adepter(studenter) och mentorer(alumner) paras ihop. AlumnY kommer …

Läs mer
3 oktober 2019 12:59 av Filip

Den 10:e oktober (10/10!!!) firar vi att AktU fyller 10 år! Detta görs naturligtvis med en hejdundrande tillställning i form av Ärtor & Punsch!

Vem saknar inte barnkalasen man hade som liten? Med fiskedamm, godispåsar och roliga kompisar! Är du sugen på att uppleva den där kalasstämningen igen? Släng då på partyhatten, ta med din inbjudan (läs: biljett) och dra med kompisarna till AktU:s första sittning för året. Detta vill man ju verkligen inte missa!

Allmänt:
Datum …

Läs mer
30 september 2019 21:51 av Carl

Hej alla Y:are!

Imorgon, 1 oktober, är det Y-pub som ni vet (se event: https://www.facebook.com/events/2688325784514019/). På puben kommer det finnas möjlighet för alla er som går i ettan, och köpt ovve att, hämta ut era Y-kåsor. Dom är riktigt fina! Det kommer vara möjligt att hämta dom mellan 15-17. Om man av någon anledning inte har möjlighet att gå på puben och äta god mat med gött häng så kommer det att finnas ett …

Läs mer