Du har väl inte glömt att söka och nominera kompisar? Inled året genom att bli förtroendevald inom Sveriges bästa sektion!

Du har möjlighet att nominera/söka följande poster:

Sektions samt styrelseordförande (StYret)
Vice sektionsordförande (StYret)
Skattmästare (StYret)
Chefsbyråkrat (StYret)
Informationsansvarig (StYret)
Ledamot (StYret)
Ordförande för studienämnden (Y, Yi, MED, SnY)
Vice ordförande för studienämnden (Y,Yi, MED, SnY)
Sekreterare (SnY)
Masterledamot (SnY)
Kandidatledamot (SnY)
Guiden-redaktör (SnY)
Arbetsmiljöombud (AMO, SnY)
Sexmästare (Y6)
Projektledare MED 10 år
Projektledare Yi 20 år
Projektledare …

Läs mer
20 januari 2020 20:20 av Carl

Dags för vårens rekrytering till Gozinto Studentkonsulter!

Nu öppnar vårens rekrytering för Gozinto Studentkonsulter. Vill du utmana dig själv i skarpa projekt inom IT och Management? Få erfarenhet av riktigt konsultarbete med näringslivet som kund? Utveckla föreningen tillsammans med andra drivna studenter från blandade sektioner? Gozinto söker nu nya taggade medlemmar som är nyfikna på konsultyrket.

Som konsult får du möjligheten att jobba med skarpa projekt i näringslivet till skillnad mot de arbeten som genomförs i skolan. Projekten skiljer sig …

Läs mer
19 januari 2020 17:06 av Elin

SCHEMA: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qXQAvasrtCLdvXtBVOa6Gy1Gq_c-f7k1_SXabWmCTf8/edit?usp=sharing

I dessa icke-snöiga vintertider när alla kan andas ut igen efter tenta-p så är det dags att utvärdera.

I länken nedan ser ni när respektive klass- och masterreppar har fixat denna chans åt er. Självklart kommer det även att finnas fika i överflöd åt alla närvarande.

Facebook-event

Läs mer
12 januari 2020 16:41 av Elin

Blir bästa kompisen ett vrak varje tenta-p? Känner du att du aldrig riktigt kommer ner i varv? Har du en vän som är negativ till allt? Vi hjälper till!

Genom 8 lunchföreläsningar med olika teman inom psykisk hälsa kan vi ge dig de verktyg du behöver för att hjälpa både dig själv och dina vänner att få gnistan tillbaka. Så luta dig tillbaka i föreläsningssalen och snappa upp alla tips och trix våra kunniga föreläsare har att komma med.

Förutom …

Läs mer
7 januari 2020 11:52 av Elin

SNY har utvärderat förra tenta-P och kommit fram till att det fortfarande behövs pluggplatser för Y-,Yi och MED-are. Därför kommer SNY hålla pluggstuga mellan den 13/1 och 16/1 i salarna S25 och S27. Det bjuds på mumsigt fika och te för dem som tar med sig egen mugg.

Facebook-event

Läs mer
22 december 2019 20:56 av Carl

Nu har julledigheten tagit fart för alla studenter, till och med här på Y-sektionen. Men innan ni stänger ned datorn och slår igen böckerna vill vi påminna om att anmäla er till tentorna ni ska skriva i januari! Har ni redan gjort det så kan ni inleda julledigheten och lägga böckerna åt sidan. Annars bör ni göra det nu. Hoppas alla får en trevlig jul!

Läs mer

Softube is a dynamic, fast growing company on a mission to find the best way to make music with a computer, using scientific wizardry and a love for music. We are looking for a DSP Developer to strengthen our DSP Framework group as well as a Software Engineer to strengthen our IT & Applications team. For more information and to apply visit https://www.softube.com/careers#/

Läs mer

Hejsan allihop!

Det börjar dra sig mot sökningsperiod inför vintermötet. En massa roliga poster ska tillsättas som t.ex. styrelseordförande och sexmästare. På tisdag sen 17:e december har vi på valberedningen en infolunch där de sittande finns på plats för att svara på era frågor. Vi bjuder på pizza till de första 25 personerna sen så finns det pepparkakor och julfika till alla, så kom och käka lite pizza med oss och tagga sökningsperiod. https://www.facebook.com/events …

Läs mer
4 december 2019 22:28 av Daniel

De senaste veckorna för oss i AktU har varit lite speciella...
Jesper och Erika har suttit och luktat på en påse saffran.
Maja, Jonas och Filip har gått runt i C-huset och nynnat på julsånger.
Daniel har burit tomteluva under cykelhjälmen.
Anton och Kalle har tränat på att leta mandlar i flingskålen.
Jonathan och Jenny har knådat pepperkaksdeg under alla TATA41-föreläsningar.
Allt detta pekar mot en och samma sak...
AktU lider av julfeber! Onsdagen den 11:e december bjuder vi …

Läs mer
4 december 2019 10:11 av Emil

Har du varit nyfiken på hur det är att vara sektionsaktiv, eller saknar du kanske din tid som tidigare engagerad? Här kommer den perfekta möjligheten! Vi söker nu någon som kan fylla upp den sista posten i valberedningen 19/20. Arbetet drar igång direkt efter ansökningsperioden. Ansök själv eller nominera en vän här.

Att vara ledamot i valberedningen innebär att få vara med i arbetet att nominera kandidater till de olika förtroendeposterna på sektionen inför höst-, vinter- och vårmötet. Arbetsuppgifterna …

Läs mer