7 juni 2020 21:59 av Carl

Hej alla Y:are!

2020 har hittills inte riktigt sett ut som tidigare år. Distansläget har tagit musten och motivationen ur de allra flesta och sommaren kunde inte välja en lägligare tidpunkt att dyka upp än nu. Vi fick inte chansen att ge er alla det SommarY vi egentligen ville bjuda på, men vi har slagit våra kloka huvuden ihop och kommit fram till ett distanssubstitut...

Och med det sagt kommer här Y6 20/21:s ödmjuka bidrag till SommarY, enjoy...
https://www.facebook.com/watch/?v=563064921251970

Vi …

Missade du deadlinen till den förra ansökningsperioden? Eller kom du helt enkelt på för sent att du vill vara sektionsaktiv kommande läsår? Frukta ej då några av sektionens utskott öppnar ännu en ansökningsperiod! Så kom igen och sök själv eller nominera en vän som skulle passa!

Facebook evenemanget: https://www.facebook.com/events/535445190477995/ 
Sök/nominera här! https://forms.gle/vW4NaP33hZwFkMes7 

Skulle du vara sugen på att engagera dig i sektionen som revisor eller revisorssuppleant - kontakta då Valberedningen på valberedning@ysektionen.se.

YMV: Y-sektionens materielverk är ett utskott på …

Vi i valberedningen vill jobba på att förbättra vårt arbete, därför kommer här en anonym enkät för att utvärdera vår ansökningsperiod inför vårmötet! 

Klicka in på länken här (tar max 4 min): https://forms.gle/r2XHhMTwiMxxvodaA 
Eller släng iväg ett mail till kontakt.valberedning@ysektionen.se om du har några åsikter! 

Allt gott önskar Valberedningen 19/20!

17 maj 2020 22:08 av Carl

Vi söker DIG! Vi letar efter två personer för att tillsätta rollerna som revisor och revisorssuppleant! Drömmer du om att bli sektionsaktiv, the Wolf of Wallstreet eller nästa John Grisham? Då är det här den perfekta chansen! Läs mer om posterna här (scrolla längst ner): 
https://ysektionen.se/sektionen/utskott/valberedningen/fortroendeposter/varmotet/ 

Om är det minsta intresserad tveka inte att kontakta oss i valberedningen på kontakt.valberedning@ysektionen.se!

Allt gott önskar Valberedningen 19/20!

3 maj 2020 21:38 av Carl

Hej Y-sektionen!

Som många av er kanske redan hört kommer inte SommarY bli av i den form sektionen är van vid. Tråkigt men också ganska väntat. En fysisk träff är helt enkelt inte möjligt så som situationen ser ut nu. 

Vi i BabY6 är såklart lika ledsna över detta som ni är, men vi kämpar vidare och försöker hitta andra lösningar för att få till en sommarhälsning till er alla. Ni får hålla ögonen öppna helt enkelt...

26 april 2020 12:05 av Carl

Träden har börjat blomma, värmen börjar komma tillbaka och snart kanske vi till och med får sommar. Detta innebär även att vi kommer att gå över till ett nytt verksamhetsår. Så nu slår dörrarna till ansökan för utskott 20/21 upp på vid gavel! Se till att nominera era vänner om ni tycker att någon skulle passa bra på en viss post, och glöm givetvis inte bort att söka själva!

Gör det bästa av din universitetstid! Att sitta med i ett …

Hejsan, hoppas att ni alla är redo för sektionsmöte nu ikväll! Här kommer information om hur det rent tekniskt kommer att gå till. Läs igenom detta innan mötet så att ni har koll på vad som står. Är det några frågor eller oklarheter om vad som står nedan så kan ni kontakta oss på styrelsen@ysektionen.se.

Länk: https://liu-se.zoom.us/j/2055186701 
Lösenord: Ysektionen

Hoppas att vi ses ikväll!

Viktig information:

  • Länken till Zoom-rummet finns på evenemanget på https://ysektionen.se/kalender/369/. 
  • För att få komma in …

12 april 2020 21:17 av Carl

Nu är ansökan till LINK-kommittén 2020 äntligen öppen, och vi söker alla som är taggade att vara del av universitetets största mässa inom data och IT!

Vill du lära känna härliga människor från andra program? Vill du maximera livets roliga stunder samtidigt som du planerar en maxad mässa? Vill du se din planering ge fysiska resultat? 

Ta chansen och sök LINK! Mer info finns i eventet. Ansökan och nominering är öppen fram till den 18:e april 23:45. Sök idag! 

Ta …

10 april 2020 09:50 av Elin

I dessa tider finns det många utmaningar, det kan vara svårt att få saker gjort och precis lika svårt att kunna släppa allt och faktiskt ta det lugnt. Därför har AMO samlat lite länkar, både för produktivitet och nedvarvning. Kom också ihåg att AMO finns här om ni känner att ni vill prata med någon, vi nås på amo@ysektionen.se! Och hörrni, ta hand om er! <3
Länk till dokument med tips:
https://docs.google.com/document/d/1mjqd1s_Gfnnyz65i0-Rwq7mv-IcmBPvuvTseYskcCps/edit?usp=drivesdk

Vill du prata med någon om oro eller …

6 april 2020 20:10 av Carl

Vi i styrelsen har ikväll bestämt att förlänga beslutet om att ställa in sektionens evenemang fram till och med den 30 april. Detta med avseende på det rådande läget.

Observera att detta inte rör sektionsmötet som kommer att hållas på distans som planerat.

Ta hand om varandra (på behörigt avstånd) så ses vi i ljusare tider.
Armbågsbump, Styrelsen