Letar du efter en ljus framtid? Sök till Polar Light.Vi söker dig som ser dig själv i sluttampen av din Master, i årskurs 4 till 5, eller är nyutexaminerad. Du ska utöver dina eventuellt befintliga studier kunna jobba deltid till en början mot en grundlön med provisionsbaserad ersättning. Ditt mål och vårt mål i det nystartade företaget Polar Light Technologies AB är att se dig på en central roll i företaget. Är dina studier redan avslutade så ser vi gärna att du direkt vill börja jobba mot denna centrala roll.

 
Inom spin-off företaget Polar Light Technologies AB har en halvledarbaserad nano-struktur för nya opto-applikationer utvecklats. Med denna innovation så kan linjärpolariserat ljus genereras med en hög polarisationsgrad. Detta kan ske på ett kontrollerat sätt för ett ljusflöde, men också för enstaka fotoner. Detta öppnar för nya applikationer inom t ex mikro-LEDs, displays, interconnects, LiFi, säker kommunikation/kvantkryptografi. Företaget befinner sig i en tidig utvecklingsfas, men har globalt täckande patent på den nya nano-strukturen.

 
I din roll kommer du att vara med i utveckling och optimering av prototyp, men du kommer också att ha direkt kontakt med kund och möjliga samarbetspartners. Vi önskar därför att du har en nyfiken och innovativ inställning till ny teknik för att kunna bidra till att färdigställa vår produkt. För att kunna sälja och marknadsföra vår produkt är det viktigt att du har en teknisk kunskapsbas och är villig att söka eller erhålla en djupare teknisk kunskap.

 
Du skall också ha en initiativtagande förmåga att söka nya samarbeten och har en positiv och drivande personlighet för att kunna nå detta mål. Ett genuint intresse och egen förmåga att lära inom kund-/case/projekt/relationer är en av de vitala delarna. Du ska även ha intresse och förmåga att lära inom säljteknik och vi ser gärna därför att du är kommunikativ och smidig i dina relationer.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan eller frågor till Per-Olof Holtz på pohol@ifm.liu.se
och läs mer om oss på http://www.polar-light-technologies.com/.

Senast ändrad: 16 april 2018 10:00 av Jesper.
Öppnad av 255 användare.