Sök till Y-sektionen!Hej på er!

Nu har det blivit dags att söka utskott till läsåret 18/19! Vänta er ett superkul och lärorikt år med nya vänner och erfarenheter. Att sitta med i ett utskott är ett klockrent sätt att lära sig en massa nytt, och är dessutom en bra merit för framtiden. Nedan följer beskrivningar om alla utskott som söker nya medlemmar och längst ner hittar ni anmälningsformuläret. Se även till att nominera era vänner om ni tycker att någon skulle passa extra bra på en post! Sista ansökningsdag är söndagen den 29/4.

YMV:
Y-sektionens materielverk är ett utskott på 4 personer. Intendent, prYlansvarig, lokalansvarig och bilansvarig. PrYlansvarig är ansvarig för sektionens prylar som hyrs ut och de prylar som säljs på pubarna som anordnas av PubU. Lokalansvarig ser till att sektionens lokaler hålls rena och inte missköts. De innefattar A15, Cybercom och SafetY (gamla Prevas). Bilansvarig är ansvarig för sektionens bil Yrla. I arbetet ingår att ta hand om bokningar samt att se till att Yrla är hel, ren och tankad. Passar någon av dessa poster in på dig eller din kompis? Tveka inte. Sök/nominera till YMV.
För frågor kontakta Christoffer Lundgren på chrlu367@student.liu.se

Y-bandet:
Gillar du att spela musik? Vill du vara med i ett utskott? Kan du spela shoreline? Om du har svarat ja på 2 av dessa intima frågor TVEKA INTE ATT SÖKA TILL Y-BANDET!!!
Info om ansökningsformuläret: Se till att svara på de följdfrågor som är specifika för Y-bandet!
FILM på hur en dag kan ha sett ut för Y-bandet 16/17: https://www.facebook.com/thewhy.liu/videos/457371624599177/

Några frågor? Kontakta Daniel Bladh (Ordförande Y-bandet 18/19) på danbl082@student.liu.se

AlumnY:
Vill du arbeta med kontakten mellan studenter och alumner? Tycker du att AlumnY-kepsen är det bästa som har hänt sen landningen på månen? Då ska du söka till AlumnY! Under året kommer vi att planera och genomföra bland annat ett mentorskapsprogram, pubar för alumner och studenter samt en heltidssittning för femmorna.
Om du har några frågor kan du mejla Maria Posluk, marpo758@student.liu.se.

MafU:
Vill du vara sektionsaktiv? Vill du vara med och ansvara för marknadsföring på sektionen? Då ska du inte tveka att söka till MafU! Just nu söker MafU utskottsmedlemmar som kan arbeta bra i grupp och är taggade för ett verksamhetsår som de inte kommer att glömma. Under året kommer vi planera och genomföra Y-sektionens mentorskapsprogram, En dag på Y, Studentlivet på Tekfak och mycket mer så….sök MafU!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Fanny Mavridou på fannymavridou@gmail.com.

NärU:
Y-sektionens Näringslivsutskott jobbar med kontakten mellan sektionens studenter och näringslivet. Eftersom många företag är väldigt intresserade av Y:are finns det mycket att göra, och målet är att kombinera marknadsföring av företag med att ordna roliga och inspirerande event för att på det sättet dra in pengar till sektionen. Pengar som kan användas till allt möjligt roligt! Vi söker en vice ordförande och flera kontakt- och eventansvariga. Sök NärU!
För frågor: kontakta Alfred Hult på alfhu925@student.liu.se

Yvette:
Yvette är Y-Sektionens damförening som finns till för de som identifierar sig som kvinnliga på sektionen. Yvette jobbar för att sammanhållningen mellan tjejer i olika klasser och årskurser ska vara så god som möjligt. Detta gör vi med en hel del roliga aktiviteter, sittningar och företagskvällar. Vill du vara med och göra Vintermiddagen och Damsittningen? Vill du jobba med ett mysigt gäng under det kommande läsåret? Sök Yvette 18/19!!
Glöm inte bort att du även kan nominera någon du känner som skulle passa i Yvette.

Finns det någon du undrar över? Kontakta Erica Strand, Yvetteordförande 18/19, på ericaastraand@gmail.com.

PubU:
Pubutskottet arrangerar pubar för Y-sektionens medlemmar. Om du är intresserad av matlagning, dryck och gött häng, sök PubU! Har du några frågor kontakta Sofie Malmodin på sofie@pubutskottet.se.

AktU:
Aktivitetsutskottet ser till att anordna roliga aktiviteter och evenemang till alla sektionens medlemmar. Det kan vara allt från en skidresa till Romme och sittningar till en fikastund i Vallamassivet eller sportevenemang, allt för att öka gemenskapen och ta en paus från plugget. Just nu söker vi en kassör och utskottsmedlemmar som är drivna och vill skapa de bästa arrangemangen på sektionen.

Vill du vara med och se till att skapa glädje och gemenskap på sektionen? Tveka inte, sök AktU!

Vid eventuella frågor kontakta Gustav Zetterqvist på gusze108@student.liu.se.

Webbgruppen:
Webbgruppen är för dig som gillar att koda, designa, utveckla och tycker det blir för lite av det till vardags eller bara vill hänga med andra Y:are med liknande intressen. Vår huvudsakliga uppgift är att hålla hemsidan uppdaterad och se till att den kommer till nytta för alla sektionens medlemmar. Erfarenhet i programmeringsspråket python och webbramverket django som hemsidan är byggd med är fördel men inget måste.
Delaktighet i webbgruppen har visat sig vara en god merit inför arbetslivet som med fördel nämns på ditt CV. För frågor kontakta sveen823@student.liu.se

InfU:
Nu öppnar ansökan till Fotogruppen, Nattredax och Art Director som ligger under Informationsutskottet. Fotogruppen består av en grupp fotoglada Y-are som hjälper sektionen med att föreviga diverse event och utskott på bild. Nattredax skriver Y-organet (Y-sektionens bidrag till LiTHanian) som publiceras fem gånger om året i LinTeks kårtidning LiTHanian och på Y-sektionens hemsida. Även en Art Director kommer tas in i utskottet för att hjälpa till med att göra omslagsbilder, banners, redigera bilder och liknande. Känner du att något av detta tilltalar dig? Sök InfU! Har du några frågor är det bara att kontakta Cornelia Wegland på corwe099@student.liu.se.

Ansökningsformulär:
https://goo.gl/forms/0yTYSxnonC7mFw4B3

Senast ändrad: 17 april 2018 12:11 av Marina.
Öppnad av 176 användare.
Etiketter: sökutskott