Sök Utskott 20/21 Förlängd Period

Missade du deadlinen till den förra ansökningsperioden? Eller kom du helt enkelt på för sent att du vill vara sektionsaktiv kommande läsår? Frukta ej då några av sektionens utskott öppnar ännu en ansökningsperiod! Så kom igen och sök själv eller nominera en vän som skulle passa!

Facebook evenemanget: https://www.facebook.com/events/535445190477995/ 
Sök/nominera här! https://forms.gle/vW4NaP33hZwFkMes7 

Skulle du vara sugen på att engagera dig i sektionen som revisor eller revisorssuppleant - kontakta då Valberedningen på valberedning@ysektionen.se.

YMV: Y-sektionens materielverk är ett utskott på 4 personer. Intendent, prYlansvarig, lokalansvarig och bilansvarig. Denna period söks enbart en Bilansvarig, dvs en som är ansvarig för sektionens bil Yrla. I arbetet ingår att ta hand om bokningar samt att se till att Yrla mår bra och är hel, ren samt tankad. Ingen kunskap utom den som kommer med ett vanligt B-körkort behövs. Tycker du att det låter intressant ska du definitivt söka! Annars kan du nominera en kompis som skulle passa bra på posten.
För frågor kontakta Viktor Larsson på vikla595@student.liu.se

Y-bandet: Spelar du bas eller piano? Är du taggad på att hänga med ett gött gäng och spela på några av dem fetaste evenemangen på LIU? Sök då Y-bandet för guds skull! Har du några frågor eller funderingar är det fritt fram att höra av sig till Andreas Linder på: Linderandreas02@gmail.com

Fotogruppen: Tycker du mer om att stå bakom kameran än framför? Vill du att alla utom just du ska få synas på en fest? Sitter du på hemliga talanger inom fotoredigering och bildbehandling eller vill du bara lära dig hur man hittar det allra bästa ljuset och vinklarna? Om svaret på någon av de frågorna är ja ska du självklart söka Fotogruppen! Det viktigaste är att man har ett driv och vill lära sig mer, så ta chansen nu innan den är borta för alltid! (Eller till nästa ansökningsperiod i alla fall...)
Vid eventuella frågor kontakta Hugo Ekinge på hugek975@student.liu.se

Senast ändrad: 17 maj 2020 22:16 av Carl.