Sök LINK

Sugen på att vara med och planera nästa LINK mässa? BRA! För just nu rekryterar vi 5 personer som tillsammans med oss, kommer bilda LINKs Ledningsgrupp 2024! 

De poster som söks är gruppansvariga till LINKs fem undergrupper:
-Företag
-Mässa
-Event
-Webb & IT
-Marknadsföring

Vad innebär det att vara Gruppansvarig?
Som gruppansvarig kommer du under våren att få rekrytera din alldeles egna grupp, som du sedan kommer att få agera ledare för. Det blir ditt jobb att tillsammans med resterande i Ledningsgruppen se till så att alla vet hur de kan bidra till att göra LINK 2024 till något magiskt. Vi söker dig som är taggad och engagerad samt har någon form av intresse för data och IT (du behöver alltså inte plugga D eller Y för att söka).

Taggad på att söka? Känner du någon som du tror hade passat bra på någon av dessa poster? Gå in i eventet så hittar du all information du behöver där! https://fb.me/e/1uTMNj5f8 
Vill du veta mer om LINK? Kika in https://linkdagarna.se/ för mer information!

Har du postspecifika frågor kan du kontakta sittande på posten, se postbeskrivningar i evenemanget för kontaktuppgifter. För andra frågor eller funderingar kan du kontakta projektledare för LINK 2024: Wilhelm Löfsten Oscarsson på wilhelm.lofsten@linkdagarna.se eller Vice projektledare: Joel Wiklund på joel.wiklund@linkdagarna.se!


//LINK 2024 - Wilhelm & Joel


Senast ändrad: 11 februari 2024 21:49 av Cornelia.
Öppnad av 74 användare.