Sök utskott



Det är dags för ny termin och nytt läsår, dessutom har lite nya studenter börjat hos oss här på Y. Vi har en del utskott som vill ha lite fler medlemmar och det betyder såklart att sökperioden för detta verksamhetsår är här!

Engagemang inom ett utskott är inte bara jättekul, det ger dig minnen för livet, nya kontakter och är dessutom något som ser snyggt ut på CV:t. Att välja vilket/vilka utskott man vill söka är inte det lättaste men som tur är kommer det lite info om varje utskott längre ner. Dessutom kommer varje utskott att presentera sig lite närmare i fb-eventet för var dag under sökperioden så se till att kika in där regelbundet. Kan vara värt att kolla in Instastory också!

Glöm inte att söka eller nominera en kompis!

Hett tips: Sök allt som låter skoj, du kommer inte att ändra dig!

Ansök eller nominera här:
https://forms.gle/7NVU9QUN5LE8VG3c9
Sista ansökningsdatum: 2023-09-12 23:59
___________________________________
AktU:
Är du intresserad av att förgylla sektionen med allt från sportkvällar till sittningar? Då är AktU något för dig! Som AktU arrangerar man klassiska sittningar som ’Ärtor och Punsch’ eller andra event som sportkvällar och ’Grill n’ Chill’. Att vara med i detta gäng ger även utrymme att vara kreativ och komma med idéer på nya arr. Känner du att låter som något för dig? Tveka inte, sök!

AlumnY:
AlumnY passar dig som vill arbeta med kontakter mellan studenter och alumner och att skapa en bild av vad som finns efter universitetstiden. Under året kommer AlumnY att planera och genomföra många spännande evenemang riktade både till studenter och alumner så som pubar, profilföreläsningar, mentorskapsprogram och heltidssittningen. Att vara med i AlumnY ger dig möjligheten att både få lära känna många nya människor samt få en massa inspiration till vad man kan göra efter studierna.

Infu:
Infu (Nattredax och Fotogruppen):
Informationsutskottet består av Nattredax och Fotogruppen. Dessa passar perfekt för dig som besitter lite mer kreativa egenskaper. Nattredax främsta uppgift är att skriva texter till Y-organet, dvs Y-sektionens del av LinTeks medlemstidning Lithanian. Utöver detta får du även agera lite mystiskt, skriva roliga texter till Nyhetsbrevet och bjuda på event som enbart fantasin sätter gränser för. Fotogruppen är de som bl.a fixar vår fina fotokatalog varje år. Du har säkert stött på dem med kameran i högsta hugg på något event för att föreviga våra käraste minnen. Bra att veta är att varken kamera eller förkunskaper krävs, enbart en vilja att göra sitt bästa!

IntU:
IntU är det *ganska* nya utskottet som jobbar med internationella frågor inom Y-sektionen. Vi tar hand om våra utländska masterstudenter, inspirerar Y:are att åka på utbyte och få den internationella känslan rakt in i Y-sektionens hjärta med fina evenemang som alla får gå på som sittningar och grillkvällar! Möjligheterna är många, så det är bara att söka!!!

MafU:
Om du vill hjälpa gymnasieelever att hitta hit till Y-sektionen och ha ett roligt år är MafU utskottet för dig. Vi finns till för att marknadsföra sektionen och våra utbildningar, men också för att främja gemenskap mellan nya och äldre studenter på sektionen. Vi anordnar event så som YMP och EDPY, står på mässor, driver hemmissioneringsprojekt och en hel del mer! I MafU får du öva upp din marknadsföringsförmåga och får ett år av riktigt gott häng med ett riktigt trevligt gäng! Vänta inte med att söka, gör det helst redan igår!

NärU:
Är du intresserad av att knyta kontakter med företag, eller att anordna event ihop med företag? Då ska du söka NärU! Under året kommer vi arrangera mängder av event för sektionen, det kan vara allt ifrån trevliga företagskvällar till inspirerande lunchföreläsningar! Eller har du kanske en idé på något helt nytt? Genom NärU kommer du lära känna massor av nya människor, och dessutom få en inblick i arbetslivet. Sök nu!

Yvette:
Yvette är Y-sektionens damförening, som finns till för att skapa en härlig gemenskap för alla er tjejer och icke-binära på sektionen. Detta görs genom att bland annat arrangera sittningar men också diverse andra roliga aktiviteter. Under året sker dessutom samarbeten med de andra damföreningarna på LIU, där man tillsammans arrangerar större event såsom Stora Dam - en finsittning för alla damföreningars sektioner och Stilett - en stor tävling som alla kan vara med på. Låter det här något för dig så tveka inte på att söka och bli en del av det här sköna gänget!Visa mindre

Senast ändrad: 31 augusti 2023 15:22 av Cornelia.
Öppnad av 306 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: sökutskott