Infolunch Sök Y6 den 21/2!

Det har äntligen blivit dags att öppna ansökan till Y6 24/25! Vill du ta chansen att engagera dig i studentlivet och förgylla studenttiden lite extra för Linköpings studenter? Vi söker nu nästa generations Y6 som tillsammans med Vera kommer planera och utföra nästa års fetaste fester, inte minst Valla Saucer Rennen 2025! Missa inte att söka för ett grymt roligt år!

För att söka fyller du i formuläret nedan. Det går även bra att nominera personer om du vet någon du tror skulle passa! Ansökan: https://forms.gle/VCUugRCfZBeggP669 

Ansökan är öppen till och med den 3 mars men intervjuer kommer att ske löpande under hela perioden så skicka gärna in din anmälan tidigt! Om du har frågor eller funderingar går det bra att kontakta blivande sexmästare Vera på baby6@ysex.se eller någon i sittande Y6!

Vi kommer på onsdag den 21/2 hålla en infolunch i T2. Dit är man välkommen för att lära sig mer om de olika posterna och vad ett år som festerist innebär! Dessutom kommer det finnas möjlighet att mingla med sittande Y6 och babYbossen för att ställa alla dina frågor! Det kommer finnas mikro och kaffe på plats. Vi sätter igång vid 12:15, men kommer ställa in mikros från 12, så kom direkt från plugget och micra hos oss!


Senast ändrad: 18 februari 2024 22:05 av Cornelia.
Öppnad av 119 användare sedan 25 maj 2022.