Alumnpub

Hej alla y-are och y-alumner! Vi i AlumnY 23/24 presenterar stolt läsårets första Alumnpub! Jaaa, tänker du säkert, men det blir det ännu bättre: puben har Halloweentema!!


Vad? Alumnpub med Halloweentema
När? Onsdag 18/10 kl. 15-20
Var? Gasquen
Maten vi kommer att erbjuda är två olika pizzor!


Vill du komma i Halloweenstämning med pizzor och läskande dricka som en Gränges, Briska eller kanske lite läskig läsk? Kanske behöver du bara en paus från tentapluggandet? Kom då till Gasquen, inrett med skräckinjagande dekor, och prata en stund med alumner och andra y-are. Oavsett om du börjar närma dig valet av master eller precis har påbörjat din utbildning på Y och är förvirrad över vad man egentligen gör som ingenjör, kan du alltid lära dig något från alumner. Och är du som alumn nyfiken på hur studentlivet på Y ser ut för dagens studenter eller bara vill återvända till den gamla goda Gasquen är detta ett perfekt tillfälle!

Som om detta inte vore nog kommer vi dessutom hålla i tävlingar under hela kvällen där du har chansen att kamma hem fina priser, så missa inte det! Varje tävling kommer att hålla på en kortare tid, och sedan delas pris ut och därefter börjar en ny tävling, så oavsett om du kommer tidigt eller sent har du chans att tävla!

Vi ses i Gasquen!
//AlumnY 23/24

Senast ändrad: 15 oktober 2023 08:11 av Maja.
Öppnad av 310 användare sedan 25 maj 2022.