Stör en ingenjörSe hit alla studenter! Speciellt du som är nyfikna på hur det är att komma ut i arbetslivet som ingenjör! Nu har nämligen anmälan för Stör en ingenjör öppnat! Vad är nu Stör en ingenjör?
Stör en ingenjör ger dig möjligheten att (bokstavligt) stega in i en ingenjörs liv under en halvdag. Ni kommer i grupper om 1-3 få besöka en av Y-sektionens före detta studenter, nämligen våra kära alumner på deras arbetsplats under en halvdag och personligen få se vad som väntar er efter 5 års blod, svett och tårar. Vi i AlumnY kommer stå för er lunch för dagen och även resan för de studenter som behöver färdas utanför Linköping.

Den 30/11 18.00-19.30 kommer det dessutom organiseras ett digitalt zoom möte där ni kommer få lära känna er alumn innan besöket och få möjligheten att tillsammans bestämma ett datum under december/januari för det fysiska besöket som fungerar för samtliga i gruppen! Det finns endast ett begränsat antal alumner så tveka inte att anmäla er! Anmälan stänger 29/11 eller när samtliga platser blivit fyllda.

Ytterligare specifik information om besöket kommer ni erhålla via mail/under distansträffen. Missa inte möjligheten att få en inblick i arbetslivet och samtidigt njuta av en halvdags rättfärdigad ledighet!

Anmäl dig här!
https://ysektionen.se/kalender/609/

Vi ses där!
Ert AlumnY 22/23

Senast ändrad: 18 november 2022 17:51 av Cornelia.
Öppnad av 339 användare.