Sök Fadder inför Nolle-P 2023!

Nollan anländer till LiU den 15:e augusti och söker efter ER - faddrarna! Vi hoppas att ni är taggade att ge de nya Nollan ett varmt välkomnande. Kanske visa dem hur man knyter slipsen, hjälpa till lite med matten eller bara visa hur man hittar på campus! Som fadder får man själv också uppleva Nolle-P igen, men på ett lite annorlunda sätt jämfört med när man själv var Nollan! Vill ni som gäng vara faddrar tillsammans kan ni också skriva ett gruppnamn i anmälan!

Är du taggad på lite extra ansvar? Då är specialfadder något för dig! Det finns många olika sorters specialfaddrar som är beskrivna i vårt event på Facebook! https://fb.me/e/6AXQIYCUA och på vår hemsida https://yfadderiet.se/sokfadder/

Missa inte heller att vi håller en infolunch den 3/4 i C1 där vi bjuder på kaffe & fika! Så kom med en varm matlåda och lyssna på lite information om faddersök från oss. Dessutom håller vi i nYF tillsammans med PubU en PUB den 4/4! https://fb.me/e/2GLwnMlUU

Länk till fadderanmälan!: https://forms.gle/8rSGF9dLo77ebYjQ6

******************************* Viktigt! *******************************
Som fadder behöver man ha gått två stycken utbildningar innan Nolle-P. Fadderutbildning 1 hålls av Studenthälsan nu under vårterminen och Fadderutbildning 2 hålls av YF precis innan NolleP. På den kommer de gå igenom vad det innebär att vara fadder samt hur man ska bete sig under Nolle-P för att alla nya studenter ska känna sig välkomna. Under utbildningen kommer det att bjudas på lättare tilltugg, typ en macka eller wrap. Om du gick på FU1 förra året så behöver du inte anmäla dig till det i år igen. Detsamma gäller om du har gått på F(Ph)udge 2020, 2021 eller 2022. Alla andra SKA anmäla sig och gå på FU1.

Anmälan till FU1 sker genom Microsoft Bookings och det kommer finnas en länk tillgänglig när anmälan har öppnat. Anmälan kommer att öppna 3/4 och hållas öppen under resterande delen av sökperioden. Det är viktigt att man går in och anmäler sig på en av de tillgängliga tiderna. Om man inte går FU1 får man INTE vara fadder!

Om ni har några ytterligare allmänna frågor om fadder så tveka inte att slänga iväg ett mail till Hugo på fadderans@yf.ysektionen.se!

Länk till FU1: Kommer! (Viktigt att du anmäler dig till både fadderanmälan OCH FU1!)
________________________________________________________________________
Sammanfattning Faddersök:
NÄR? Fadderanmälan är öppen 29 mars - 11 april, anmälan till FU1 är öppen 3/4 - 16/4 och Nolle-P är den 15/8 - 27/8.
HUR? https://forms.gle/8rSGF9dLo77ebYjQ6 
VARFÖR? JÄTTEkul!
Anmälan till FU1: Kommer!
INFO? Infoföreläsning i C1 3/4 samt Faddersökspub 4/4. Hemsidan finns också! https://yfadderiet.se/sokfadder/

Senast ändrad: 2 april 2023 11:10 av Karin.
Öppnad av 650 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: Nolle-P 2023