Mentorskapsprogrammet 2023


Hej alla!

Nu har det äntligen blivit dags för Mentorskapsprogrammet 2023! Efter lång väntan kan vi meddela att hela programmet kommer att vara distansfritt och därmed extra roligt. Men vad är då detta Mentorskapsprogram?

Målet med programmet är att studenter och alumner ska få bättre kontakt med varandra, så att du som student ska få det lättare att komma ut i arbetslivet igen och hitta något kul att jobba med. Detta genom att träffa alumner som kanske inte också känt sig osäker samt gått igenom ett par jobbyten. Helt enkelt någon som vet vad som kan vara bra att fundera på när man går på

Vi kommer att ha tre olika träffar där alla delas upp i ett par grupper och tävlar mot varann i lite olika tävlingar (vissa svårare än andra). Startdatum 18/2. Dessutom kommer studenter och alumner paras ihop. Under programmets gång är tanken att ni ska kunna planera in egna samtal eller träffar. Vad ni gör är upp till er själva, allt från en enkel kaffe till att ta en bärs med någon annan grupp. Vi kan redan nu avslöja att den sista träffen kommer att vara en härlig finsittning, där alla bjuds på trerätters och ett fint avslut på programmet.

Låter det kul? Klart det gör! In och anmäl er på följande länk:
https://ysektionen.se/kalender/621/ 
Sista anmälningsdag är 9/2

Vi ses på programmet!
AlumnY 22/23


Senast ändrad: 4 februari 2023 09:22 av Cornelia.
Öppnad av 164 användare.