Hälsningar från AMO

Halloj, alla Y-are! Hoppas att ni alla har haft en bra sommarledighet och ett fantastiskt Nolle-P! Detta kommer vara lite mer riktat åt blivande ettan men alla Y-are kan dra nytta av det jag kommer skriva här! Jag kommer även framöver publicera nyheter lite mer regelbundet så ni är mer up-to-date med vad som försiggår angående arbetsmiljön inom Y-sektionen men även inom vårt campus.

Nu när Nolle-P är i sitt slutskede börjar snart höstterminen och alla kurserna "på riktigt" och det kan innebära rätt mycket, speciellt för blivande ettan som inte är vana vid den tempo som vi har här jämfört med gymnasieåren. Studierna på Y kan vara väldigt krävande på flera sätt; om man är lite för stressad av studierna, om något gått snett med kurssituationerna eller till och med att salsatmosfären blivit sämre.

Allt går att åtgärda och man kan dela med sig av de flesta av sina kursåsikter i slutet av varje period när studienämnden och klassrepresentanterna utvärderar kurserna. Det är dock viktigt att veta att man kan framföra sina åsikter om kurserna och den korrelaterade studiemiljön när som helst, för det är enklare att lösa problemen direkt istället för att låta dem vänta. Ni kan rapportera det mesta till ert arbetsmiljöombud och ni kan rapportera olika saker på olika sätt HÄR.

Om ni vill få kontakt med mig eller har några frågor/funderingar, hugg bara tag i mig på campus eller maila mig!

Lycka till med terminens kurser!
Puss o krAMO <3

Senast ändrad: 24 augusti 2022 22:04 av Daniel.
Öppnad av 498 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: AMO