Y50: Invigning och Y-Pub den 30:e november

Nu den 30:e november klockan 12:00 är det dags, äntligen går Y-sektionens 50-årsjubileum av stapeln! Så värm er matlåda och kom till C4 snarast. De första som intar salen kommer att få en härlig goodiebag från Ericsson fylld med en massa roliga saker!
När alla intagit sina platser kommer vi att få lyssna till några inledande ord från vår projektledare följt av vår talare, Ursula Hass, som sedan symboliskt kommer klippa bandet för startskottet av jubileet. Detta följs av mingel då jubileumstårtan bärs in, och det kommer självklart att finnas kaffe och te för den törstige. Under hela eftermiddagen fram tills 15:00 kommer det att vara mingel med fler goodiebags, kaffe, te och tårta i C4, så hinner man inte ta sig en bit tårta innan sin föreläsning kan man komma förbi i kvartsrasten! 

Efter klockan 15:00 är det såklart Y-pub, och den vill man verkligen inte missa då vi får besök av alumner från de olika decennierna som Y existerat! De kommer att tala mellan 17 och 18, så köp mat och smyg till en plats för att lyssna på vad för intressant de har att tala om. Sedan är det som vanligt fritt fram att mingla med kompisar och alumner!

Senast ändrad: 28 november 2021 12:41 av Carl.