Studiebesök hos Saab Tactical Electronics

Hej Y:are! Varmt välkommen på studiebesök till Saab Tactical Electronics i Malmslätt onsdag 6:e april.

Ni kommer få se vad vi gör och träffa ingenjörer som kan berätta om hur det är att arbeta här. I dagsläget finns bland annat Y:are som jobbar med VHDL-utveckling, bildbehandling och tekniskt ledarskap på olika nivåer, och det finns behov av fler. Vi har både exjobb och rekryterar ingenjörer för anställning inom flera områden, se annons nedan.

https://www.saab.com/career/job-opportunities/nya-medarbetare-sokes-inom-omradet-ruggad-elektronik 

Saab Tactical Electronics utvecklar produkter och system som bland annat avancerade kamerasystem, datorer, switchar, displayer och handhållna displaydatorer. Mer information hittar du här: www.saab.com/ste

Studiebesöket riktar sig främst till studenter i de övre årskurserna, men alla är välkomna. Eftersom verksamheten bedrivs på ett skyddsobjekt så behöver vi ha namn och personnummer på samtliga inför besöket. För att inte publicera personnummer har vi valt att gömma anmälningarna på hemsidan. 

Anmälan görs här: >>>  https://ysektionen.se/kalender/541/  <<<  anmälan är begränsad till 30 platser. Sista anmälningsdag är: 2022-03-31

Uppsamling sker 2022-04-06 kl 15:15 vid Blå havet för gemensam cykling till Nobymalmsvägen 1 (ca 6 km / 20 minuter). Vi kommer bjuda på enklare måltid ca kl 18 och vi räknar med att vara helt klara senast kl 19.

Med vänlig hälsning NärU och Saab Tactical Electronics

Senast ändrad: 22 mars 2022 12:39 av Adam.
Öppnad av 268 användare.