SNY söker nomineringar till Y-sektionens lärarpris och Gyllene moroten

Har du haft en lärare som bara får pusselbitarna att falla på plats, som inspirerar till att läsa på mer än du måste eller som har gjort så att du verkligen sett fram emot att återgå till Campus? Det vill vi i SNY veta mer om!

2021 har börjat såsom vi minns 2020, med distansundervisning med mera men sedan i höstterminen började har vi gått tillbaka till vanlig undervisningsformer och det ska firas! Det är därför det är nu dax att vi studenter uppmärksammar och uppmuntrar goda pedagogiska insatser. Passa därför på att nominera både till Y-sektionens lärarpris och LinTeks pris, Gyllene moroten.

Engagemang, pedagogisk skicklighet och pedagogiska metoder i relation till ämnet är de kriterier som bedöms för Gyllene moroten. Men låt inte de där högtravande orden skrämma dig. Vi i SNY vill höra din nominering, i dina ord, om den fantastiska lärare som du har haft.

Om man varit examinator, föreläsare, lärare, lektionsledare, labbassistent eller handledare spelar ingen roll - är man fantastisk så förtjänar man en nominering. Och du får såklart nominera flera personer om du vill!

Skicka in din nominering här: https://forms.gle/gUjLdfv8hgBLz41k8

Senast ändrad: 18 december 2021 17:38 av Alida.