SNY söker klass- och profilrepresentanter

Det nya läsåret är nu igång med nya roliga kurser. Vi i SNY vill göra kurserna ännu bättre och som ni förstår så behöver vi lite hjälp för att kunna fortsätta utföra vårt viktigaste jobb – utvärderingarna. För att lyckas behöver vi er hjälp och därför söker vi nu efter klass- och profilreppar.

En klassrepresentants uppgift är att efter varje läsperiod samla kursdeltagare och tillsammans diskutera kursernas innehåll utifrån en mall. Kontentan av denna diskussion sammanställs av klassrepresentanten och presenteras sedan för kursansvariga i syfte att gemensamt komma fram till hur kursen ska bli så bra som möjligt.

Som ni märker är arbetsbördan inte särskilt hög men arbetet är ack så viktigt, inte bara för nästa kurskull utan även för universitetets utbildningskvalitet i stort. Självklart blir man även kompenserad med bland annat tillträde till sektionsaktivas aktiviteter och sittning.

Detta är en ypperlig möjlighet att få en inblick i hur utbildningen fungerar bakom kulisserna, och dessutom ett utmärkt tillfälle att lära känna och få ha intressanta diskussioner med engagerade examinatorer.

Vill du ställa upp, eller vet nån som passar för att utföra ett av sektionens viktigaste arbeten, är du välkommen att kandidera eller nominera via följande formulär.

Har du några andra frågor är du mer än välkommen att mejla snykandidat@ysektionen.se .

 

Lycka till med det nya året!

SNY 21/22

PS Det finns fortfarande några vakanta platser i SNY, så ifall du är intreserad är du varmt välkommen!


Senast ändrad: 29 augusti 2021 18:08 av Oskar.
Öppnad av 206 användare.