RebusrallY

Äntligen! Dagen är kommen! Till slut är tiden här då alla ni taggade Y och TBI-studenter får låta era dolda rebustalanger släppas lös på världen. Den 29/4, also known as KVALBORG,  kommer ni i lag få ta er runt i alla Linköpings olika hörn och vrår och lösa rebusar av varierande svårighetsgrad. Var du en riktig rebus-nörd när du var liten? Är din kunskap gällande rebusar begränsad men ändå okej? Har du knappt koll på vad en rebus är? Kom oavsett, det blir kul!Praktisk info: 


Evenemanget inleds kl 15.00 den 29 april. Lagen kommer under dagen få cykla runt i Linköping och lösa olika rebusar(eventuellt under påverkan av fulvin), för att sedan hamna på ballpoint för en dunderhärlig sittning. Efter sittningen dukas det av och det blir eftersläpp fram tills sent! Kul tycker vi!LAGSLÄPP:  

Datum: 11 april

Tid: 12.15 - 13.00

Sal: S14 för dig som är Y:are, S15 för dig som är TBI:are

Kostnad lag alkohol: 265 kr/person

Kostnad lag alkoholfritt: 230 kr/personLAGINFO:


Lagen kommer sättas ihop med tre personer från TBI-sektionen, och tre personer från Y-sektionen.Vid lagsläppet så anmäler du ett lag av tre, med två andra kompisar från din sektion, som sedan kommer paras ihop med tre personer från den andra sektionen. Det räcker att en person är närvarande för att anmäla laget. Ni kommer kunna önska vilka personer från den andra sektionen som ni paras ihop med.
BILJETTSLÄPP:

Har du inget lag men är ändå taggad på ett hejdundrande eftersläpp? Deppa inte ihop för det, för du har fortfarande en chans att skaffa dig en biljett till eftersläppet!

Datum: 19 april

Tid: 12.15 -13.00

Sal: S22

Kostnad: 30 kr


Tveka inte att höra av er till någon i GörU eller AktU om ni har några frågor!

Hoppas vi ses där! PoK AktU och GörUSenast ändrad: 5 april 2022 18:56 av Andreas.
Öppnad av 231 användare.
Etiketter: AktU