Ett öppet ForkY under jubileet!

Nu under jubileet vill vi såklart att alla Y:are ska känna gemenskap och glädje tillsammans, och var gör man inte det om inte i vårt sektionsrum ForkY? (ForkY = Tidigare känt som SafetY, tidigare känd som Autoliv, tidigare känt som Prevas…. tidigare känt som Y-rummet, för Y = 1,...,n)

I ForkY kommer man att kunna umgås, då det finns sittplatser både i soffan och runt bord. Det är en prima plats att äta lunch på, hänga med vänner i kvartsrasterna eller bara ta en sväng förbi när man behöver en pluggpaus för att fylla på med energi. Dörren hålls gärna öppen, och skulle den mot förmodan vara stängd så är det bara att kliva på ändå!

För att återkomma till att fylla på energi, så kommer det att finnas diverse snacks i ForkY under jubileumsveckorna. Både chips, godis, läsk och kakor. Så det är bara att ta en sväng förbi och känna in lugnet innan man behöver ta sig tillbaka till en föreläsning eller springa till sin lektion i A-huset. För den historieintresserade så kommer diverse fotokataloger genom åren att finnas för läsning nere i ForkY med, och kanske även lite andra roliga saker från arkivet!

ForkY kommer att vara öppet under vardagar från och med den 30:e november mellan 09:00-17:00. Notera dock att ForkY kommer att vara stängt från 15:00 när det är pub i kårallen. ForkY, för den som skulle råkat missa det, ligger precis i hörnet innan Baljan. Hoppas att vi ses där!

För den historieintresserade följer nedan en liten bild på sektionsrummet från hur det såg ut förr i tiden! Årtalet är dessvärre oklart.


Senast ändrad: 28 november 2021 12:38 av Carl.