Anmälan till alumnföreläsningar under Y50

Hej alla Y-are!

Kommande vecka öppnar vi anmälan till alumnföreläsningarna under Y-sektionens 50-årsjubileum! Är ni nyfikna på vad man kan göra efter examen? Kom och lyssna när två alumner berättar om deras resa och vad Y har betytt för dem. 

Glöm inte lägga in ert LiU-kortnummer på hemsidan under er profil!

De första 120 studenterna som anmäler sig kommer få mat, men dryck medtages själva! Om du inte hinner anmäla dig? Frukta icke, föreläsningarna är öppna för alla Y-are, studenter och alumner, även om du inte är anmäld.

Alumnföreläsning #1:
Denna föreläsning kommer vara med Marcus Bäck, som började studera på Y år 2009 och tog examen 2015. Under sina studieår var han bland annat aktiv inom sektionen som Y6, YF och i jubileumsgruppen Y40. Han var även driftchef på Kårallen ett år och aktiv i Baljans styrelse. Sedan examen har Marcus arbetat som systemingenjör på Saab. 

Anmälan till Alumnföreläsning #1 öppnar på lunchen den 22:a november och görs via eventet i kalendern på Y-sektionens hemsida. 

Alumnföreläsning #2:
Denna föreläsning kommer vara med Torbjörn Kronander, som började studera på Y år 1978 och tog examen 1983. Efter detta doktorerade han inom Informationsteori vid Linköpings Universitet och började sedan arbeta på Sectra AB. Han har även läst en MBA-utbildning vid Handelshögskolan i Stockholm. Idag är Torbjörn VD och koncernchef för Sectra.

Anmälan till Alumnföreläsning #2 öppnar på lunchen den 26:e november och görs via eventet i kalendern på Y-sektionens hemsida. 

Hoppas vi ser er där!

Festliga hälsningar,
Y50

Senast ändrad: 20 november 2021 18:29 av Josefine.