"PSA från Styret" AKA "Motkandidera och nominera inför Vintermötet!"

Hej sektionen,

Personvalsdokumentet inför vintermötet har nu lagts upp på hemsidan och det är tråkigt att se ett så stort antal vakantsättningar.

I år är som inget annat år och vårt studentliv har levt på en skör tråd, om inte till och med utraderats helt och hållet. Vi är otroligt imponerade av de event vi ändå kunnat hålla och tacksamma för de minnen vi har fått!

På sektionsmötet på söndag den 21/2 ska många vitala poster väljas in. Utan SNY får inte Y-sektionen existera. Deras jobb är ovärderligt för vår utbildning, som ju trots är anledningen till varför vi är här från första början.

Sen har vi styret som förvaltar Y-sektionens studentliv, som är så rikt på traditioner, resurser, gemenskap och möjligheter. Styrets roll är att koordinera utskotten och representera sektionen mot LinTek, vår största samarbetspartner.

På samtliga poster ligger alltså stort ansvar, men kräver egentligen inga större förkunskaper. Sedan får man ta del av unika och roliga erfarenheter och det är ett fint plus på CV:et.
Så tänk gärna ett varv på om någon av posterna skulle kunna passa dig eller en kompis!

Personalvalsdokumentet och de vakanta posterna går att hitta här:
https://ysektionen.se/media/uploads/PV_Vintermote-2021.pdf

Om man vill motkandidera eller nominera någon att motkandidera till en post gör man det via:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCAtu2FEvSfRuPr44f7G-w7QltBTZGl_SNg6PYdOgjvYiKfg/viewform?usp=sf_link&fbclid=IwAR1yH7VcdsIL7KVhwVpNDxcy7DBSxV2QiiyAbtH4BNEI4NgDqF4ucKkTBxo 

Ta hand om er! <3
Mvh Styret 20/21


Senast ändrad: 16 februari 2021 16:22 av Hugo.
Öppnad av 381 användare sedan 25 maj 2022.