Nominering till Gyllene moroten och Y-sektionens lärarpris

Har du haft en lärare som bara får pusselbitarna att falla på plats, som inspirerar att läsa på mer än du måste eller som får en sista blocket en fredag på Zoom att kännas som en förfest? Det vill vi i Studienämnden veta mer om!

2020 har verkligen varit ett rätt märkligt och prövande år, både för oss studenter och för våra lärare. Det är därför kanske viktigare än någonsin att vi studenter uppmärksammar och uppmuntrar goda pedagogiska insatser. Passa därför på att nominera både till Y-sektionens lärarpris och LinTeks pris, Gyllene moroten.

Engagemang, pedagogisk skicklighet och pedagogiska metoder i relation till ämnet är de kriterier som bedöms för Gyllene moroten. Men låt inte de där högtravande orden skrämma dig. Vi i SNY vill höra din nominering, i dina ord, om den fantastiska lärare som du har haft.

Om man varit examinator, föreläsare, lärare, lektionsledare, labbassistent eller handledare spelar ingen roll - är man fantastisk så förtjänar man en nominering. Och du får såklart nominera flera personer om du vill!

Gör din nominering här: Länk till formulär

Senast ändrad: 17 december 2020 20:11 av Christian.
Öppnad av 177 användare.
Etiketter: SNY