Inspirationskväll!

Med vårens tredje dag av sommartid och ljus
Som lyser in i varje students korridor, lägenhet och hus
Är det dags att ta sig i kragen och knyta sin sko
För det är dags för lite framtidstro 

Den 31 mars går Inspirationskvällen av stapeln! Klockan 18:00 är det dags för oss i AlumnY att presentera tre alumner som kommer att berätta om sina resor från liten liten Nollan till fullfjädrad anställd Ingenjör! 
Hur visste de vad de ville bli? Hur gick de tillväga? Och vet de fortfarande hur man  kvadratkompletterar? Allt detta och mycket mer på AlumnYs första, helt digitala Inspirationskväll! Följ facebook-eventet för uppdateringar om vilka dessa fantastiska människor kan vara. 


Hur kommer det att gå till?
Inspirationskvällen kommer hållas över zoom och vi vill uppmana samtliga deltagare att ha sina kameror på för att få en mer personlig känsla. Vi uppmanar er även att ställa era frågor så fort ni kommer på dem! 
Ingen talarlista kommer användas och vill man inte säga frågan kan man skriva den i chatten. I övrigt nyttjas främst “räcka upp handen”-funktionen på zoom.

Vilken grej! Hur anmäler jag mig?
Ingen föranmälan krävs utan det är drop in! Kom dock i tid så att ni inte missar några riktigt spännande historier. 

Datum/Tid/Plats:
Den 31 mars kl 18:00 på zoom.


Förbered era frågor, kaffet och anteckningsblocket! Det här är en kväll ni inte vill missa, så ta chansen och bli inspirerade till vad man kan hitta på efter examen!


Förhoppningsvis soliga hälsningar 
//AlumnY


Senast ändrad: 21 mars 2021 11:53 av Emma.
Öppnad av 200 användare.
Etiketter: alumn AlumnY Inspiration