Hjälp min vän

Hej sektionen!

Året 2021 har inletts och årets Hjälp Min Vän projekt närmar sig med stormsteg! Nu är det bara en vecka kvar till att föreläsningarna drar igång. Hjälp Min Vän är ett AMO-projekt som ger dig information, tips och trix om hur du kan hjälpa din vän (eller ovän, eller dig själv) som mår dåligt. Föreläsningarna kommer vara på Zoom, vilket innebär att det inte behövs någon anmälan utan det är bara att gå in i mötet.

Men vad kommer då Hjälp min vän 2021 att erbjuda?

Årets teman är:
Ätstörningar
Stress och prestationsångest
Ångest
Pandemins påverkan
Våld i nära relationer

Missa inte!
Då vi i år inte kommer kunna bjuda på mat tänkte vi istället att ni får chans att tävla om roliga priser! Det enda du behöver göra är att delta på föreläsningarna och följa de instruktioner kring tävlingen som vi ger då. 

Frågeformulär
Har du en fråga till någon eller flera av föreläsarna? Gå då in på vårt frågeformulär nedan så vidarebefordrar vi dessa till föreläsarna. Du kommer självklart att vara helt anonym. Länk till frågeformuläret.

Frågor? Tveka inte att skriva till oss på vår Facebook-sida (https://www.facebook.com/hjalpminvan). Där kommer vi också publicera event och annan information löpande!

Senast ändrad: 17 januari 2021 13:03 av Elin.
Öppnad av 151 användare.
Etiketter: AMO HMV