Årets Tekniker

Känner du någon i din organisation eller kring din utbildning som kan stämma in på beskrivningen nedan? Sydsvenska Industri – och Handelskammaren delar nämligen för sjunde året i rad ut priset Årets Tekniker till en inspirerande person som gör skillnad i samhället. För fjärde året i rad delar vi även ut priset Årets Tekniklöfte till en talang som är i uppstartsfasen av sin karriär.

Priset är 50 000 kronor som tilldelas vinnarna ur respektive kategori vid Sydsvenska Industri- och Handelskammarens stora höstmöte den 28 november i Malmö.

Vill du nominera en kandidat? Kanske en kollega, en chef eller en student med intressant examensarbete? Registrera nomineringen på www.aretstekniker.se. Nomineringen behöver vara juryn tillhanda senast den 7 oktober. På hemsidan finns även mer information om priset och tidigare vinnare.

Syftet med utmärkelserna är att uppmärksamma teknikens betydelse för samhällsutveckling och de många innovativa och samhällsnyttiga uppfinningar som görs i Sverige. Eftersom det finns en stor kompetensbrist inom teknikbranschen är ett annat syfte att lyfta fram dessa talanger för att inspirera fler att söka sig till branschen. Som sponsorer av tävlingen finns företag som exempelvis; Bona, SEB, Chefspoolen, Alfa Laval, TePe, Deloitte, Beijer, Höganäs AB, Trelleborg AB, Moll Wendén. 

För ytterligare information om tävlingen är det bara spana in facebooksidan för evenemanget (https://www.facebook.com/ aretstekniker) eller hemsidan (www.aretstekniker.se).


Senast ändrad: 18 september 2019 20:51 av Carl.
Öppnad av 226 användare sedan 25 maj 2022.