Sök LiU iGEM 2019

LiU iGEM är en studentförening, där varje år ett projektlag sammanställs för att tillsammans genomföra ett forskningsprojekt med fokus på syntetisk biologi! Detta projekt kommer sedan bli ett bidrag i tävlingen iGEM, som är världens största tävling inom just syntetisk biologi och går av stapeln i Boston under hösten. Inför år 2019:s lag försöker vi expandera för att inkludera alltfler studenter med olika bakgrund, erfarenheter och kunskaper. Därför vill vi i år ha med just dig! 

Projektet består av en laborativ del, men mycket arbete görs även utanför labbet i form av modellmodellering, företagskontakt, interaktion med allmänheten i form av olika event och undersökningar och mycket mycket mer. Låter något av detta intressant för din del? Tveka då inte att söka laget 2019 genom följande länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4DAnMya4PNgoAUZfYyn8NdV06WWvfXRAOetlvhSvd1nWEuQ/viewform?usp=sf_link

För mer information och eventuella frågor, tveka inte att kontakta LiU iGEMs styrelse på igem.linkoping@gmail.com och kom på rekryteringskvällen den 5/12 kl.17:15 i T2! 

Hoppas vi ses där!

LiU iGEM

Senast ändrad: 1 december 2018 18:37 av Cornelia.