Biljettsläpp TBY:s Vårbankett
Hejsan allihopa!
Imorgon startar den nya veckan med det efterlängtade biljettsläppet! Här kommer all info man behöver veta för att underlätta morgondagen!
När: Måndag 25/2, kl 12:15 - 13:00
Plats: Y:are S6, TBi:are S7
Pris: Alkohol 360 kr, Alkoholfritt 320 kr
Man får köpa 4 biljetter/person, se till att ha namn, LiU-ID, menyval, specialkost och gruppnamn tillgängligt för de som ej kan närvara. Om ni har ett kompisgäng som vill sitta tillsammans med, markera då i svarsformuläret i fältet "Gruppnamn" med ett kodord så vet vi var vi ska placera er. OBS! Viss blandning mellan sektionerna kommer dock att ske.
Det kommer finnas två olika menyer att välja utav:
Meny 1
Förrätt:
Tomat, naturell yoghurt toppas med råhyvlad beta, basilikaolja och vitlöksgroddar.
Huvudrätt:
Ostronskivling serveras med stekta haricot verts, rostade morötter och palsternacka, picklad lök, morotspuré garneras med grönt.
Efterrätt:
Blåbärskompott med smul och vaniljvisp.
Meny 2
Förrätt:
Västerbottenostpaj med fänkålssallad och stenbitsrom.
Huvudrätt:
Kycklingfilé med olivtapenad, rostade rotfrukter, bakad körsbärstomat och basilikacrème.
Efterrätt:
Hallonpannacotta som toppas med lakritskrisp
Vi kommer sälja resterande biljetter under Tisdagen 26/2 kl 12:15-13:00, då är även folk från alla sektioner välkomna att köpa!
Imorgon startar den nya veckan med det efterlängtade biljettsläppet! Här kommer all info man behöver veta för att underlätta morgondagen!
När: Måndag 25/2, kl 12:15 - 13:00
Plats: Y:are S6, TBi:are S7
Pris: Alkohol 360 kr, Alkoholfritt 320 kr
Man får köpa 4 biljetter/person, se till att ha namn, LiU-ID, menyval, specialkost och gruppnamn tillgängligt för de som ej kan närvara. Om ni har ett kompisgäng som vill sitta tillsammans med, markera då i svarsformuläret i fältet "Gruppnamn" med ett kodord så vet vi var vi ska placera er. OBS! Viss blandning mellan sektionerna kommer dock att ske.
Det kommer finnas två olika menyer att välja utav:
Meny 1
Förrätt:
Tomat, naturell yoghurt toppas med råhyvlad beta, basilikaolja och vitlöksgroddar.
Huvudrätt:
Ostronskivling serveras med stekta haricot verts, rostade morötter och palsternacka, picklad lök, morotspuré garneras med grönt.
Efterrätt:
Blåbärskompott med smul och vaniljvisp.
Meny 2
Förrätt:
Västerbottenostpaj med fänkålssallad och stenbitsrom.
Huvudrätt:
Kycklingfilé med olivtapenad, rostade rotfrukter, bakad körsbärstomat och basilikacrème.
Efterrätt:
Hallonpannacotta som toppas med lakritskrisp
Vi kommer sälja resterande biljetter under Tisdagen 26/2 kl 12:15-13:00, då är även folk från alla sektioner välkomna att köpa!
Senast ändrad: 24 februari 2019 17:43 av Gustav.
Öppnad av 299 användare sedan 25 maj 2022.