Beer Pong med Xamera, Yvette & EMMA

Har du gått och väntat på chansen att få visa upp din pricksäkerhet? Här är din chans att glänsa! 

Den 2 mars bjuder Xamera in till Beer Pong-turnering så att du kan bevisa vem som är bäst när det gäller. Om du inte är någon höjdare på att kasta så kan vi också utlova riktigt bra stämning och härligt häng med en massa Y:are och M:are som känner sig kvinnliga. 

Du kommer såklart inte behöva gå hungrig, Xamera bjuder på korv, snacks och läsk! Till Beer Pong:en kommer det att finnas både läsk och öl att spela med. Det går även bra att ta med sig egen dricka. 

Turneringen kommer att ske i lag om två. Lagindelningen sker på plats så antingen kan du passa på att lära känna någon ny eller så kan du spela med en kompis. 

När? Lördagen den 2/3 
Tid? 17:45-20:45
Var? Creactive, Mjärdevi (Arenan, Teknikringen 7) 
Hur: Med uppvärmd kastarm och taggad till 1000! 
Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRuDziW5Zj9pjqr7tjkEBnf2ck96fydxuecy-jCwjLmikREw/viewform?fbclid=IwAR1f39MxNWiAicXGE2yxcC9xpg-UcEx-B0-1jCgOvHaj533T9HaGTp250HA 


Sista anmälningsdag: 18/2
Sista avanmälan: 19/2
Avanmälan sker via mail till: info.emma@maskinteknologsektionen.se

Vid utebliven avanmälan fås en prick enligt Y-sektionens respektive Maskinteknologsektionens pricksystem. Evenemanget riktar sig till dig som känner dig kvinnlig och är medlem i Y-sektionen eller Maskinteknologsektionen. 

Hoppas vi ses där! /Yvette, Xamera & EMMA


Senast ändrad: 12 februari 2019 14:47 av Emily.
Etiketter: Yvette