SNY söker profilrepresentanter

Hör upp masterstudenter på Y!

Det nya läsåret är nu igång och det har medfört nya kurser och nya frustrationer. Som ni förhoppningsvis vet finns SNY här under hela studietiden för att förbättra kurser och arbetsmiljö genom våra universellt hyllade utvärderingar, men precis som tidigare behöver vi er hjälp med det viktigaste - själva utvärderingarna. Mer specifikt letar vi just nu efter profilrepresentanter från framförallt åk. 5, TMT, SOC och MED-profilerna.

En profilrepresentants uppgift är att efter varje läse-P samla kursdeltagare och tillsammans diskutera kursernas innehåll. Kontentan av denna diskussion sammanställs av profilrepresentanten och presenteras sedan för kursansvariga i syfte att gemensamt komma fram till hur kursen blir så bra som möjligt.

Som ni märker är arbetsbördan inte särskilt hög men arbetet är ack så viktigt, inte bara för nästa kurskull utan även för universitetets utbildningskvalitet i stort. Självklart blir man även kompenserad med bland annat tillträde till sektionsaktivas.

Vill du ställa upp och utföra ett av sektionens viktigaste arbeten eller om du vill veta mer är du mer än välkommen att mejla snymaster@ysektionen.se .

Lycka till med det nya året!
SNY 17/18

Senast ändrad: 8 september 2017 12:09 av Morten.
Öppnad av 399 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: SNY