Lunchföreläsning med Academic Work



TA DIG VINNANDE GENOM REKRYTERINGSPROCESSEN

En rekryteringsprocess kan kännas lång och utmanande med många moment att ta sig igenom. Men du har en och samma uppgift genom alla stegen – att förmedla till rekryteraren att du är bäst för tjänsten och rätt person att anställa.
Hur gör du det? Jo, genom att kommunicera det!

Varmt välkommen till en inspirerande lunchföreläsning där Academic Work guidar dig genom rekryteringsprocessens olika delar, och hur du ska kommunicera i dem för att landa drömjobbet och stärka ditt personliga varumärke! Vi gör även en djupdykning och ger konkreta exempel på hur du kommunicerar med ditt CV, Personliga brev och LinkedIn-profil!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Vi har verksamhet i sex länder, omsätter 2 miljarder kronor och förmedlar över 15 000 jobb per år. Genom oss kan du få utvecklande arbete inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.

För att göra det ännu bättre kommer du erbjudas någon av dessa mackor från subway:
Subway melt - kalkon, skinka, bacon, dressing: bbq
Chicken teriyaki - teriyaki kyckling, dressing: sweet onion
Veggiebiff - (se nedan), dressing: sweet onion
Vegansk - avokado, dressing: sweet onion
Alla subs innehåller sallad, tomat, gurka

Anmäl dig genom kalendern: https://ysektionen.se/kalender/97/

Senast ändrad: 20 februari 2018 12:24 av Jesper.
Öppnad av 223 användare sedan 25 maj 2022.