AlumnY's Mentorskaps program: Lyssna upp 4or och 5or

Hallå ute i stugorna! AlumnY har ett erbjudande för bra för att missa, Y-sektionene alumni utskottets mentorskapsprogrammet 17/18.  I programmet ingår att du blir matchad med att utexaminerad yare/ medare vilken du kan ställa frågor om hur det är ute i arbetslivet? Vad ska man tänka på när man söker sitt första jobb? Hur är det att jobba på just det företaget som alumnen jobbar på? Vad bör man tänka på när man söker exjobb?

Du kommer med din mentor att ha två till tre möten själva där ni kan diskutera dessa frågor. Det kommer också bjudas på en legendarisk kickoff! Kickoffen kommer att vara den 4 November och vara en heldag fylld med aktiviteter som avslutas med en sittning. En halvidsträff med lite gofika kommer att genomföras och i slutet av mars kommer en avslutning på programmet äga rum. Planen för avslutningne är en pubkväll med livemusik men det är inte spikat i sten.

Vad kan då detta spektakel kosta? Allt detta får du för endast 50 kr; så tveka inte att anmäla dig! Anmälan görs i formuläret nedan och sista anmälningsdag är söndagen den 24 September.
https://goo.gl/forms/qFqketIMhre06QK82 

Om det är några oklarheter eller något ni funderat över, tveka inte att höra av er!
Hoppas att få se dig i höst!

Magnus Malmström
Ansvarig för mentorskapsprogrammet i AlumnY 17/18
0738293727
magma370@student.liu.se

Senast ändrad: 17 september 2017 17:21 av Magnus.
Öppnad av 228 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: AlumniU Nyhet