Tävla med Cybercom vinn en matkasse

Kära Y-studenter! Cybercom söker er som tycker det är kul med problemlösning och innovation i en av deras tävlingar! Detta är en liten hälsning från dem:

Hej alla glada och hungriga studenter! Cybercom utlyser en tävling hos er studenter i Y-sektionen där vinsten är Linas matkasse för en månad!!

Tävling:
Vi vill att ni arbetar fram en problemformulering kring någon problematik som ni kan se i dagens samhälle. Den problemformulering som ni tar fram ska vara kopplad till ett av FNs globala mål. Det här går i linje med Cybercoms arbete med FNs globala mål. Därefter ska ni komma med förslag om hur man kan lösa detta som går att realisera med dagens teknik. De globala målen ligger i ett inlägg här nedan. Tävlingen sker två-och-två eller ensamma, är ni två som skickar in ett bidrag och sedan utses till vinnare får såklart båda personerna matkassar hemskickade under en månad.

• Sista anmälningsdag är 14 april vilket sker till:linnea.castenfors@cybercom.com
• Sista dag att skicka in sitt bidrag är söndag 21 april.

Vi lägger också upp en annons som just nu ligger ute hos oss som riktar sig mot er som tar examen nu under vårterminen och brinner för innovation och problemlösning. Så släng in en ansökan redan idag!

Hoppas ni är lika taggade som vi är!! Vi ser fram emot att få läsa era bidrag!

Har ni några frågor kring tävlingen eller jobbannonsen så tveka inte att ringa eller maila oss:

Gabriella Sumberaz,gabriella.sumberaz@cybercom.com 0730-802040
Linnéa Castenfors, linnea.castenfors@cybercom.com0761-341858

Senast ändrad: 9 april 2017 21:41 av Mirjam.
Öppnad av 205 användare sedan 25 maj 2022.