NärU och Unionen ordnar mingelkväll med Saab, Combitech, Siemens och Toyota

Läser du masterutbildning på Y och börjar närma dig nästa steg: att söka jobb? Är du orolig över vad som händer efter examen? Vad du bör tänka på i en anställningsprocess? Undrar du över vad ett fackförbund är bra för? Eller har du ett fackförbund, och vill veta mer om hur detta fungerar?

I samarbete med Unionen har vi skapat ett nytt event där 30 personer (först till kvarn) får chansen att träffa Unionens klubbordförande för Saab, Combitech, Siemens och Toyota (BT). Detta kommer ge er en god insikt i hur ett fackförbund som Unionen kan hjälpa dig på din arbetsplats och vad som är bra att tänka på inför framtida jobbansökningar. Du kommer även få träffa två av Unionens ombudsmän som kan svara på frågor gällande dina rättigheter och skyldigheter på arbetsplatsen. Om du inte är fackligt organiserad så kan Unionen hjälpa dig med detta på plats.

Boka in torsdagen den 9 mars i kalendern redan nu, då bjuds det på föredrag och mingel med något lättare att äta. Unionen ser väldigt mycket fram emot att träffa just dig!

Plats för eventet är Unionens regionkontor på Ågatan 40.

Anmälan för eventet följer nedan. Mer information kommer inom kort läggas upp på NärUs hemsida.

https://simplesignup.se/private_event/91492/f480d9bcea

Senast ändrad: 19 februari 2017 22:26 av Mirjam.
Öppnad av 161 användare.