Inspirationsdag hos Ericsson med Donna, Yvette och Tingeling den 27e april

Ericsson bjuder tillsammans med Donna, Yvette och Tingeling in till en heldag på sitt huvudkontor i Kista! 

Att förutspå framtiden är kul. Att uppfinna är mäktigt. På Ericsson sker både och. Därmed bjuder vi in er till ett inspirerande event där ni får ta del utav det innovativa arbetet som sker på företaget! Under dagen kommer ni att få göra ett besök i studion, lyssna på korta föredrag från tekniska experter och förhoppningsvis bilda en uppfattning om företaget, vilka de är och hur de vill utforma framtiden. 

Bussen kommer avgå från Blå havet torsdag den 27e april kl 07:30 och åker hem igen från Stockholm kl 15:30 till samma plats. Under dagen kommer det såklart att bjudas på mat! 

Har du varit på studion förut? Studion är hela tiden i förändring och mycket har troligtvis hänt sedan du var där sist! Så tveka inte på att följa med även fast du varit med tidigare. 

Anmälan görs senast den 19e april på https://goo.gl/forms/ dZxQa43MZmt4Zwgx1, antalet platser är begränsat. Om du anmält dig men inte kan komma ber vi dig höra av dig till spons.donna@d-sektionen.se  så din plats kan gå till någon annan.

Hoppas vi ses där!

Hakuna Matata!
Yvette

Senast ändrad: 9 april 2017 21:31 av Mirjam.
Öppnad av 342 användare sedan 25 maj 2022.