Forskningsingenjör till VTI!

Forskningsingenjör - inom området vägutrustning, tidsbegränsad anställning
VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, är ett oberoende och internationellt framstående forskningsinstitut inom transportsektorn. Vi är omkring 200 medarbetare och huvudkontoret finns i Linköping, övriga kontor i Stockholm, Göteborg, Borlänge och Lund.

Om tjänsten
Du kommer huvudsakligen att arbeta med projekt som har som syfte att bidra till att vägutrustning som till exempel vägbelysning, vägmarkering och vägmärken utformas och används på ett optimalt sätt med avseende på framförallt trafiksäkerhet, materialens hållbarhet och kostnadseffektivitet. En betydande del i arbetet är att i fält mäta olika funktionsparametrar hos vägutrustning, samt att skriftligen dokumentera mätprocedurer och sammanställa mätresultat. En annan del är att ansvara för mätutrustning och att arbeta för att förbättra och vidareutveckla befintliga metoder. Vissa mätuppdrag utförs på annan ort och/eller under kvälls- och nattetid. Anställningen är tidsbegränsad i första hand under nio månader. Tjänsten är placerad i Linköping. 

Mer information
För att få mer information om tjänsten och hur du kan söka gå till VTIs hemsida på: https://www.vti.se/sv/om-vti/jobba-pa-vti/forskningsingenjor/ 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna
rekrytering.

Senast ändrad: 2 april 2017 20:50 av Mirjam.
Öppnad av 155 användare.