Felanmälan

Har du någon gång velat felanmäla något på Campus men inte riktigt vetat hur du skulle göra och därför glömt bort det helt? Då ska jag berätta det för dig!

Hittar du en stol, ett bord, en lampa eller något annat i en undervisningsal som borde repareras så ska du felanmäla det på en gång för att det ska åtgärdas. Detta gäller även om det är något som är fel i ett studentkök eller om t.ex. en skrivare inte fungerar. För att felanmäla går du in på den här sidan http://felanmalan.liu.se och klickar dig igenom din felanmälan. När du har klickat i allt du behöver så skickar du, så enkelt är det!

OBS!
Något som är värt att komma ihåg är att om det gäller ventilation eller allmän temperatur i någon undervisningsal behöver du veta när du var där, hur många som var i salen och var i salen du satt. Detta för att det är svårt att göra något om man inte vet hur omständigheterna var och för att alla byggnader på Campus har olika zoner för all ventilation. Det medför att det inte alltid går att göra något åt ventilationen då det kan vara varmt i ena delen av zonen men kallt i andra.

Är det däremot datorproblem som kommer upp ska du felanmäla via denna länk https://www.student.liu.se/itsupport/datorsupport/felanmalan?l=sv då det är en helt annan avdelning på LiU som har hand om IT-supporten.

Har ni några frågor eller är helt enkelt jätteförvirrade över hur man ska göra, hör av er till mig!

krAMO
Amanda Hillås
Arbetsmiljöombud 16/17

Senast ändrad: 20 november 2016 18:18 av Amanda.
Öppnad av 280 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: AMO