Bli EU Careers Ambassador för LiU!

Från och med läsåret 2017/18 får LiU möjlighet att ha en student som blir EU Careers Ambassador. Det är totalt endast 5 lärosäten i Sverige (Lund, Umeå, Uppsala, Göteborg och nu Linköping) som har den chansen och det är en helt ny möjlighet för LiU-studenter. Det är en utmärk chans att få krydda sitt CV med värdefull erfarenhet och få lära sig mycket om EU samt framtida karriärmöjligheter. Studenten får kostnadsfri utbildning i Bryssel och kommer ingå i många värdefulla nätverk.

På denna länk kan man läsa mer (på svenska) vad som ingår i rollen och vilka uppgifter man får: https://www.uhr.se/internationella-mojligheter/arbete-och-praktik-inom-eus-institutioner/EU-Careers-Ambassador/

Själva ansökan görs under perioden 24 feb – 24 mars 2017 via länk på den här hemsidan: https://epso.europa.eu/job-opportunities/students-and-graduates_en På hemsidan finns också utförlig information om rollen på engelska.

Jag vill också passa på att informera om seminariet om karriärmöjligheterna inom EU som UHR anordnar den 3 april kl. 15-18, Campus Valla, Linköping. Anmälan senast den 30 mars till petra.goransson@uhr.se. Vänligen se bif. affisch med programmet. Seminariet är kostnadsfritt och UHR bjuder på smörgås.

Senast ändrad: 12 mars 2017 21:35 av Mirjam.
Öppnad av 255 användare sedan 25 maj 2022.