Åk gratisbuss till Framtidsmässan i Stockholm den 6 april!

Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Hit kommer arbetsgivare i form av kommuner, landsting och myndigheter med syfte att inspirera studenter om deras karriärmöjligheter och rekrytera direkt på plats!
 
Vi på Framtidsverket anordnar en gratisbuss för studenter i Linköping! Bussen avgår på morgonen till Framtidsmässan och åker sedan tillbaka i samband med mässans slut. Ombord på bussen får ni gratis frukost! Det är helt gratis för studenter att ta del av bussen och denna roliga dag, och få chansen att träffa intressanta arbetsgivare från offentlig sektor. Inom offentlig sektor efterfrågas alla möjliga typer av utbildningsbakgrunder!
 
Läs mer om Framtidsmässan och se utställarna på hemsidan eller Facebookevenemanget - och missa inte dagens händelser på Stora scen! Det blir bland annat samtal med spännande personer från offentlig sektor, som modereras av Nour El Refai och Daniel Redgert. Där bjuder vi även de 200 första i publiken på frukost respektive lunch! Dagen avslutas med finalen av Studentmästerskapen i offentlig sektor som går under ledning av Kristian Luuk och Fredrik Lindström! Följ Framtidsverket på Instagram eller via Facebookevenemanget där vi uppdaterar mer om alla dagens händelser. 
 
Anmälan till gratisbussen: http://www.framtidsmässan.com/buss
Framtidsmässan är som vanligt helt gratis, men du måste hämta ut din biljett och det gör du här: https://billetto.se/events/176154
 
Detaljerad info om avgångstid och plats får du när du anmäler dig!

Senast ändrad: 2 april 2017 21:13 av Mirjam.
Öppnad av 220 användare sedan 25 maj 2022.