Attentec bjuder in till frukostseminarium

Nu kommer Attentecs frukostseminarium om teknisk skuld även till Linköping!

Så ta möjligheten att komma i kontakt med folk i näringslivet, lära sig mer om teknisk skuld och samtidigt avnjuta lite gratis frukost. Teknisk skuld är ett begrepp många använder, men vad är det egentligen? Kan man bli av med den? Och vem är skyldig vem?

Attentec bjuder på frukostseminarium på temat Teknisk skuld onsdagen den 10 maj kl 7.30-9.00. Föredragshållare är Kajsa Goffrich och Magnus Larsson. Seminariet äger rum på Attentecs kontor i Linköping (Teknikringen 4B). Vi bjuder på frukost från kl 7.30 och föredraget börjar kl 8.00. Seminariet är kostnadsfritt men du måste boka en biljett.

Mer info om hur man bokar biljett och om seminariet hittar du här: https://www.attentec.se/event/ frukostseminarium-teknisk- skuld-lin?utm_source=FaceBook& utm_medium=Evenemang&utm_ campaign=TekniskSkuldLIN

På Attentec har vi lång erfarenhet av att utveckla långsiktigt hållbar mjukvara med hög kvalitet och med en arkitektur som tål både uppskalning och förändring. Teknisk skuld kan minimeras och vi känner oss skyldiga att bidra med vår erfarenhet och kunskap i ämnet.

Har du några frågor går det bra att skicka dem till: albin.larsson@attentec.se

Senast ändrad: 1 maj 2017 20:16 av Mirjam.
Öppnad av 271 användare sedan 25 maj 2022.