Preliminär kallelse till Y-sektionens vintermöte 2016

Nu ligger den preliminära kallelsen till Y-sektionens första vintermöte uppe på hemsidan. Mötet kommer äga rum den 17/2 2016 klockan 17.15 i C4. Här finns en länk till den preliminära kallelsen: Möteshandlingar.

Kravet för att få delta med röst-, yttrande- yrkande- och närvarorätt är att man är medlem i sektionen. Är du inte det så måste du logga in påwww.ysektionen.se med ditt liu-id och liu lösenord. För att få mat till mötet så måste du också anmäla dig till mötet. Anmälan görs senast 7/2 klockan 17.00 här:
Anmälan

Om du inte har en aning om vad vintermötet är eller innebär, kom gärna på förmötet som äger rum den 15/2 klockan 17.15 i U4 eller maila Y-sektionens styrelse på styret1516@y.lintek.liu.se. Förmötet är ett inofficiellt möte där mötespraxis samt diskussion om motioner tas upp, vi bjuder även på fika. Om du vill komma på förmötet, glöm inte att ange detta i din anmälan.

Vi i styrelsen vill också påminna alla sektionsmedlemmar om att ni kan lämna in motioner. En motion kan vara ett förslag på en ändring eller något nytt som du vill att sektionen ska införa. Detta är ett privilegie och ett bra tillfälle som sektionsmedlem att kunna påverka vår sektion till det bättre. Motionsstopp är den 7/2. Här kommer en länk till motionsguide och mallar som finns in word-, latex- och pdf- format.
Motionsguide.

För alla typer av frågor gällande vintermötet, kontakta Y-sektionens styrelse på styret1516@y.lintek.liu.se

/Y-sektionens styrelse


Senast ändrad: 7 februari 2016 19:40 av Klas.
Öppnad av 203 användare sedan 25 maj 2022.