Lunchföreläsning med Semcon



Semcon bjuder in till lunchföreläsning för studenter från M, Y och KogVet.

Semcon är ett internationellt teknikkonsultföretag inom ingenjörstjänster och produktinformation. Vi är 3 000 hängivna medarbetare som utvecklar framtiden tillsammans med våra kunder.

Utan innovation hade vi inte upptäckt nya kontinenter, åkt till månen eller krympt världen så att den får plats i en mobiltelefon. Teknisk utveckling är drivkraften i vårt samhälle och nyckeln till vår framtid. Det är en utmaning som vi på Semcon är mer än redo att ta oss an.

Med passion för teknik utvecklar vi våra kunders produkter och affärer. Vi påverkar långsiktigt framtiden genom att skapa nytta för våra kunder och oss själva genom kunskapsbredd, målmedvetenhet och innovationer.

Semcon är ett internationellt teknikkonsultföretag inom ingenjörstjänster och produktinformation. Vi är 3 000 medarbetare med omfattande expertis som utmanar varandra att ligga i teknikens framkant och att ständigt eftersträva nya lösningar och hitta konkurrensfördelar.

Det gör vi genom att utveckla produkter, lösningar, processer och produktinformation – vare sig det handlar om fordonsutveckling, energilösningar, produkter och kvalitetstjänster inom life science eller
produkt- och produktionsutveckling till övrig utvecklingsintensiv industri.

Välkomna på en lunchföreläsning med Semcon där du får höra vad vi kan göra för dig, och vad du kan göra för våra kunder.

Följ med oss in i framtiden.

Semcon bjuder på mat och dryck till de 100 första.

Var: C1
När: 12.15, 25/4 

Anmälan görs på: https://podio.com/webforms/15513940/1039872

Senast ändrad: 10 april 2016 20:36 av Albin.
Öppnad av 202 användare sedan 25 maj 2022.