KVIT

Vad är KVIT?
Varje år anordnas en konferens samt ett par aktiviteter av ett par studenter som läser kognitionsvetenskap på LiU. I år hålls detta fantastiskt roliga evenemang 28-29 april (med mingelkväll den 27e). Åtta talare från både Sverige och utlandet kommer till Dataton för att tala om ämnen som berör kognitionsvetenskap, informationsteknologi och även datateknik, med lite mer fokus på årets tema – Quality of Life. Bland annat kommer de att tala om automatisering av bilar, eye-tracking, user experience, cochleära implantat m.m. De aktiviteter som tidigare nämnts kommer vara en mingelkväll, sittning (med tillhörande KVIT-gyckel!) och en pubrunda. Dessutom bjuds det på frukost och fika alla dagar!

Pris?
100:- studenter
200:- icke-studenter
120:- endagsbiljett

Pris för sittning (frivillig)?
295:- sittning med alkoholhaltig dryck
245:- sittning med icke-alkoholhaltig dryck 

Vad ingår i biljetten?
Mingelkväll på KK (valfritt, anmälan sker vid köp av biljett), tillgång till alla föreläsningar samt frukost & fika, pubquiz på HG samt ett minne för livet!

Hur får jag tag på en sådan fantastisk biljett?
Biljettförsäljning sker genom vår hemsida. Du kan välja att betala direkt eller vid ett senare tillfälle, men sista dag att registrera sig + betala online är den 14 april (OBS! Betala för sittningen senast 11 april). Det går bra att betala online via plusgiro, eller via swish! Vill du hellre betala kontant så kommer vi, under lunch, att sitta utanför biblioteket i D-huset och i Java vid flera tillfällen - håll koll på vår Facebook-sida för tider!

För schema och mer detaljerad information kan du besöka vår hemsida, www.kvit.kogvet.se.

Har du en fråga eller två? Skicka ett mail till visitor@kvit.kogvet.se så svarar vi så snabbt som möjligt.

Senast ändrad: 10 april 2016 21:11 av Matilda.
Öppnad av 210 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: KVIT